Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Tovább nőtt a házasságkötések...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tovább nőtt a házasságkötések száma, mi lehet ennek az oka?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

Vajon mi lehet az ok? Talán az, hogy nem elég alapos a fiatal férfiak tájékoztatása a házasságkötés veszélyeit illetően? Mit gondoltok?

2018. szept. 11. 19:33
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
43%
CSOK, meg első házasok adókedvezménye... Nem mind lesz tartós, erre már most mernék fogadni.
2018. szept. 11. 20:12
 12/25 anonim ***** válasza:
93%
😂 Örülj neki, hogy nem kötelező. Maradhatsz agglegény, az teljesen veszélytelen mindenkire.
2018. szept. 11. 20:12
 13/25 anonim ***** válasza:
30%

Igen, a sok támogatás!

Annak is igaza van aki azt mondja, h öregen már nem jönnek úgy a csajok.

Amúgy meg mindenkinél az működik amiben hisz.

Negatív hitrendszerrel nem lehet pozitiv kapcsolatot építeni. Muszáj benne hinni, h működtetni tudtok egy jó kapcsolatot, jó tudom két ember kell hozzá, de akkor meg biznod kell magadban h ki tudod választani a rá megfelelő partnert, vagy ha meg nem olyan akkor jó hatással lenni rá.

Bánásmód fontos,hogy a másik jól érezze melletted magát, oda vissza!

2018. szept. 11. 20:13
 14/25 anonim ***** válasza:
57%
Egyet ertek a CSOK-OS valaszoloval
2018. szept. 11. 20:52
 15/25 anonim ***** válasza:
95%

"Ez a természet csúf tréfája a férfiakkal szemben. Eltelik néhány év, kipottyan egy-két gyerek, és az üde és ropogós húsú csajszinak mindörökre vége. Marad helyette egy elhanyagolt külsejú, követelőző, panaszkodó, rikácsoló némber, akinek lóg mindene, visszeres a lába, csapzott a haja, büdös a szája, és akinek az egykor csilingelő nevetése immár inkább nyerítésre emlékeztet."

A férfiak sem visszafelé öregszenek. Idővel nekik is megereszkednek a melleik, csökken az izomtömegük, szőrnövekedési problémáik lesznek, mint hosszabb orr-, fülszőrzet, ritkuló haj, az ő lábuk is visszeresedik, az ő szájuk is lehet büdös, a hajuk csapzott (már ha marad hajuk), impotensé válhatnak, a megtermékenyítő képességük is egyre romlik. Miért gondolják egyesek, hogy a férfi a korral csak egyre jobb lesz? Ez valami önáltatás, amit jó mantrázni az olyanoknak, akiknek eddig sem volt túl sok sikere a párkapcsolatok terén?

2018. szept. 11. 21:17
 16/25 anonim ***** válasza:
97%
Kiscsillagom, miert csak a ferfiakat kene tajekoztatni a "veszelyekrol"?
2018. szept. 11. 22:08
 17/25 anonim ***** válasza:
95%

Köszi hogy leírtad, majdnem ugyanezt akartam én is írni :D

2018. szept. 12. 08:12
 18/25 anonim ***** válasza:
86%
De amúgy milyen veszélyekre gondolsz? Nem vagyok házas, de tájekoztass már kérlek, nehogy elkövessek egy nagy hibát.
2018. szept. 12. 10:13
 19/25 anonim ***** válasza:
100%

A nő nagyobbat kockáztat.

A pasi leléphet akár a gyerekek után, a nő viszont a saját bőrét viszi a vásárra. Kölykei mellett marad, míg azok fel nem nőnek.

2018. szept. 12. 10:38
 20/25 anonim ***** válasza:
A CSOK érdekes, válásnál mehet vissza akkor a küccsön kamatostul, s megy majd a sárral dobálás. én nem vettem fel csokot, mégis megbokrosodott a feleségem...
2018. szept. 12. 11:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!