Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tovább nőtt a házasságkötések száma, mi lehet ennek az oka?
Vajon mi lehet az ok? Talán az, hogy nem elég alapos a fiatal férfiak tájékoztatása a házasságkötés veszélyeit illetően? Mit gondoltok?
Igen, a sok támogatás!
Annak is igaza van aki azt mondja, h öregen már nem jönnek úgy a csajok.
Amúgy meg mindenkinél az működik amiben hisz.
Negatív hitrendszerrel nem lehet pozitiv kapcsolatot építeni. Muszáj benne hinni, h működtetni tudtok egy jó kapcsolatot, jó tudom két ember kell hozzá, de akkor meg biznod kell magadban h ki tudod választani a rá megfelelő partnert, vagy ha meg nem olyan akkor jó hatással lenni rá.
Bánásmód fontos,hogy a másik jól érezze melletted magát, oda vissza!
"Ez a természet csúf tréfája a férfiakkal szemben. Eltelik néhány év, kipottyan egy-két gyerek, és az üde és ropogós húsú csajszinak mindörökre vége. Marad helyette egy elhanyagolt külsejú, követelőző, panaszkodó, rikácsoló némber, akinek lóg mindene, visszeres a lába, csapzott a haja, büdös a szája, és akinek az egykor csilingelő nevetése immár inkább nyerítésre emlékeztet."
A férfiak sem visszafelé öregszenek. Idővel nekik is megereszkednek a melleik, csökken az izomtömegük, szőrnövekedési problémáik lesznek, mint hosszabb orr-, fülszőrzet, ritkuló haj, az ő lábuk is visszeresedik, az ő szájuk is lehet büdös, a hajuk csapzott (már ha marad hajuk), impotensé válhatnak, a megtermékenyítő képességük is egyre romlik. Miért gondolják egyesek, hogy a férfi a korral csak egyre jobb lesz? Ez valami önáltatás, amit jó mantrázni az olyanoknak, akiknek eddig sem volt túl sok sikere a párkapcsolatok terén?
Köszi hogy leírtad, majdnem ugyanezt akartam én is írni :D
A nő nagyobbat kockáztat.
A pasi leléphet akár a gyerekek után, a nő viszont a saját bőrét viszi a vásárra. Kölykei mellett marad, míg azok fel nem nőnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!