Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Egy házasságban hogyan lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy házasságban hogyan lehet megkülönböztetni azt a nőt aki szerelemből megy férjhez és azt aki csak érdekből?

Figyelt kérdés
2018. aug. 19. 14:24
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
94%
Úgy, hogy az érdekből kötött házasságok jóval tartósabbak. A szerelem hamar elmúlik, egyik vagy másik fél részéről, és már áll is tovább az új szerelmet, izgalmat, bizsergést keresni.
2018. aug. 19. 18:06
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Ne áruld el a nőnek, hogy mid van. Ha veled marad, kitart a bajban, nehézségben is, akkor szeret.

Tipikus példa a miénk.Néhány hónappal a megismerkedésünk után elvesztette a munkáját a párom. Kitartottam mellette, én is dolgoztam. A házasságunk első éveiben diplomát szerzett, nyelvvizsgát, aztán nagyon jó állása lett. Elárult. Menő kocsi kellett, és azzal csajozott, bár ez nekem későn esett le. Aztán jött egy a nő, akinek a pénz kellett, a családja, a barátai előtt hangoztatta, hogy majd ez a pasi megvalósítja az ő anyagi álmait.Olyan szinten nyomult, hogy döbbenet volt nézni. A volt férjem, pedig mindkettőnket akart. Nem mentem bele ebbe a megalázó játszmába, elváltam.

A volt férjem pedig erőn felül teljesít azóta a csajnak, és állandóan panaszkodik, hogy hulla fáradt.

Lenne nekem is kérdésem, hogy lehet ennyire buta egy férfi, hogy nem veszi észre, ha egy nő csak a pénzét akarja?!

2018. aug. 21. 12:31
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
#12 Igaz férfiként de erre én is kiváncsi lennék. Ritka címeres egy ... lehet...
2018. aug. 21. 13:49
 14/18 anonim ***** válasza:
Utolsó! Bár nem vigasz, köszönöm, jól esett a hozzászólásod. 12-es vagyok.
2018. aug. 21. 16:40
 15/18 anonim ***** válasza:
Már tudod, hogy csak pénzes pasikkal szabad szóba állni. Így is teszel?
2018. aug. 21. 19:18
 16/18 anonim ***** válasza:
12-es vagyok. Nekem szólt a kérdés. Olyan szinten nem működik a bizalom részemről, hogy semmilyen pasival nem állok szóba.Különben eszembe nem jutott, hogy bárkit is ez alapján ítéljek meg.Miért csak velük lenne szabad szóba áééni? Csak nem minden férfi viselkedne úgy, mint a volt férjem.
2018. aug. 21. 22:28
 17/18 anonim ***** válasza:
#16 Igen neked. Biztos, hogy nem ilyen a többi férfi is, sőt, szerintem elég ritka példányt fogtál ki. Azért szerintem nem kellene megvonnod a bizalmat mindegyiktől. Azzal leginkább magadnak ártasz. Nem gondolod?
2018. aug. 22. 00:27
 18/18 anonim ***** válasza:
De igazad van, talán egy kis időre van még szükségem.
2018. aug. 22. 14:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!