Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy házasságban hogyan lehet megkülönböztetni azt a nőt aki szerelemből megy férjhez és azt aki csak érdekből?
Ne áruld el a nőnek, hogy mid van. Ha veled marad, kitart a bajban, nehézségben is, akkor szeret.
Tipikus példa a miénk.Néhány hónappal a megismerkedésünk után elvesztette a munkáját a párom. Kitartottam mellette, én is dolgoztam. A házasságunk első éveiben diplomát szerzett, nyelvvizsgát, aztán nagyon jó állása lett. Elárult. Menő kocsi kellett, és azzal csajozott, bár ez nekem későn esett le. Aztán jött egy a nő, akinek a pénz kellett, a családja, a barátai előtt hangoztatta, hogy majd ez a pasi megvalósítja az ő anyagi álmait.Olyan szinten nyomult, hogy döbbenet volt nézni. A volt férjem, pedig mindkettőnket akart. Nem mentem bele ebbe a megalázó játszmába, elváltam.
A volt férjem pedig erőn felül teljesít azóta a csajnak, és állandóan panaszkodik, hogy hulla fáradt.
Lenne nekem is kérdésem, hogy lehet ennyire buta egy férfi, hogy nem veszi észre, ha egy nő csak a pénzét akarja?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!