Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok férfi miért írtózik a házasságtól?
NEM az esküvőtől, a házasságtól. A legtöbb nőnek fontos, ezért vagy azért, én pl. ha valaha férjez mennék, akkor az azért lenne, mert egyrészt szeretném kimutatni a külvilágnak, hogy én a másikkal szeretném leélni az életemet, mellette megállapodom, másrészt mert ez valamennyire biztosíték, hogy nem a semmibe szülök gyereket (egy házasságból azért jóval macerásabb lelépni, mint egy együttélésből - kisebb a kockázat, hogy hirtelen gyerekkel egyedül maradok).
A férfiaknak ilyenek nem számítanak? Vagy nekik az a "biztosíték" a szabadságra, hogy egy sima együttélésből bármikor könnyedén ki tudnak lépni?
#3 miért kell általánosítani hogy minden nő házasságra vágyik?
Én nem vagyom arra mert feleslegesnek tartom , plene nem kitűzött élet célom a házasság
Te nem, de az unokahúgod sem, a barátnőid sem, a csoporttársaid, vagy kolléganőid sem?
Általánosítunk, mert minden kivételt nehéz lenne felsorolni, és személy szerint lusta is vagyok annyit pötyögni.
Viszont a lemínuszolásokból jól le lehet mérni, hogy a nők mekkora része van felháborodva, ha azt mondod a házasság idejétmúlt.
Azért irtóznak tőle, mert nem csak a saját, hanem más kárán is tanulnak. A férfi csak veszíthet a házassággal, és semmi előnye sem származik belőle. Arról nem is beszélve, hogy kinek kell egy olyan nő, aki mellett mindenhol lyuksógorokkal találkozik az ember. Egy jó feleségre büszke a férjük, és nem kell szégyenkeznie miatta. Ezt ma már csak extrém kevés nő tudja biztosítani.
Azt is elárulom neked, hogy ez a nőknek csak érdekből fontos. Önként meg senki sem mond le az életéről, csak mert kell a p--ci.
Itt kissé el vagy tévedve kérdező. Ezek az állításaid, a legtöbb nem házasság függő.
Olyan mintha ezt nagyon nem gondoltad volna át. Súlyos tévedésekben vagy.
#12 számomra felesleges igen hulyesegnek tartom ,számomra azért sértő az általánosítás mert ram nem igaz meg van egy pár ismerosom akikre úgy szinten nem igaz
Nem értem hogy lehet egy életcél a házasság , de nem vagyunk szerencsére egyformák
#13 Nyilvánvaló, hogy a nőnek az az érdeke, hogy ne olyan kapcsolatba szüljön, ahonnan a másik könnyedén leléphet, gyakorlatilag következmények és kötelezettségek nélkül. Ja, hogy a férfinak nem muszáj felelősséget vállalnia a gyerekért mondjuk, az a nő dolga, hogy felnevelje, akár egyedül...?
A lyuksógor a barátnő mellett is ott van, ahogy ott van az az x nő is, akivel a férfi volt.
Egy gyerek sokkal erősebb elköteleződés, mint egy házasság.
El kellene döntened kiben/miben bízol: a párodban, vagy a házasság intézményében?
Szerintem ugyanis az elhagyás, vagy éppen egymás melletti kitartás személyiségfüggő mindkét részről, nem pedig papírfüggő.
Mert a gyereknek, családalapításnak van haszna, értelme, a házasságnak meg nincs. Röviden ennyi.
A házasság alapvetően a birtoklásról szól, a férfi blokkolni akarja a nőt, már a jeggyűrűvel is!, vagy a nő be akarja biztosítani magának a férfit.
Ha a félelmet bizalomra cseréled, nincs szükség a bebiztosításra, nem érzed szükségét mindenkinek megmutatni, hogy a másik a tiéd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!