Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért veszik fel egyre többen a párjuk teljes nevét?
pl: Kiss Béláné
Annyira sok fiatal 20-25 éves nőt látok ilyen névvel ... nekem nagyon fura, pedig én is 24 vagyok..
Kezd visszajönni a divatba?
Én is szívesen felveszem majd a férjem nevét, de inkább Kiss Béláné Kovács Ilona formában. Nekem ez a legszebb, ebben minden benne van. De Kiss Bélánéként is felvenném, nincs azzal se semmi gond. Az összes iratomon ugyanúgy szerepel a leánykori név is.
Egyébként nem tudom, hogy visszajön-e a divatba, én egy ilyennel se találkoztam még, aki mostanában ment férjhez.
Én úgy vettem fel, hogy -NÉ.
Egész nevét ő sem akarta hogy felvegyem, nem akarta lehet, hogy elvegyem a nevét? :) Egyébként ugye nem is akartam úgy, mert az nem én lettem volna. Mintha nem is lennék akkor... A kötőjeles forma az sem tetszett. Javasoltam neki, vegye fel az én nevemet, de az sem tetszett neki. :D
Maradt a -né verzió.
En 50 vagyok,es regimodi...
Ne- kent vettem fel.a nevem,sot ifj.is volt a ferjem,azaz anyosom is ezt a nevet hordja.De soha nem volt ebbol galiba,pedig meg egy utcaba is lakunk.
Ha bemutatkozom,Kovacsne,Nora vagyok,szia.( csak egy pelda)
Amugy en se szerettem a csaladnevem.Azert nem valasztottam a Kovacsne Nagy Nora valtozatot.
#12 szóval a nő egy tárgy akit mindeki csak birtokol
Először a szülők
Majd a férfi a név változtatással sajátítja ki , lesz a nő a férfi tulajdona
Nem akarok egy férfi tulajdona lenni így nem valtoztatok nevet
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!