Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elválni, mert nincs szex?
8 éve élek házassàgban a feleségemmel, az intimitás az elejétől fogva kényes téma volt. Nagyon nehezen tudtam rávenni, hogy lefeküdjünk egymással. Vannak gyermekeink, jó az életünk, mindenünk megvan, ami a normális élethez kell. Viszont nulla intim viszony! Évek óta semmi. Próbáltam megoldást keresni, voltunk terápián, minden. Megoldást semmi sem hozott.
Pár hónapja megismerkedtem teljesen váratlanul egy nővel. Hangsúlyozom, hogy nem feküdtem le vele, de eszméletlenül vonzó, mellette azt érzem, hogy teljesen magam vagyok, kiegészítjük egymás és nem azért érzem ezt, mert vele szexelek, mert nem, egyszerűen érzem, hogy ő lehetne az igazi.
Viszont ott van a jelenlegi életem, a feleségemet nem tudnám megbántani, fontosak a gyermekeim, a munkám is.
Mindez mellett pedig inkább mennék, mert nem tudok tovább így élni! Egy kapcsolat szex nélkül, teljesen üres vagyok. Hiába tudunk a feleségemmel közös nevezőre jönni mindenben ha már szinte egy idegen nekem.
Volt, vagy van esetleg valaki így?
40 F
A feleséged még azt is megérdemelnè hogy megcsald!
Mègis mit gondol?
Azért mert ö cölibátust fogadott neked is az kell?
Az ilyen nö önzö.Ès csak figyelmeztetlek mert van egy sanda gyanum hogy a feleséged màssal éli ki a nemi èletèt.
Nem tudom szerintem kicsit nyomozz utána
Szerintem nem szeret söt biztos!vagy!van valakije
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!