Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor jottel ra hogy bantalmazo verbalis es non verbalis kapcsolatban elsz?
Kérdező, akkor te most amúgy mit akarsz? Egy bántalmazó pasival vagy, mert ő kellett. Tönkreteszed a gyermeked életét is. Majd van képed azt mondani, hogy áldozat vagy? Nem, tettestárs vagy egy ember életének tönkretételében. Az pedig, hogy a saját döntéseidért semmiféle felelősséget nem vállalsz, megmutatja, hogy tökéletesen alkalmatlan vagy szülőnek.
Nőj fel.
én is ütöttem meg már "nőt". nem vagyok büszke rá, de így velem senki nem beszélhetett ahogy annó az a lány. idézem a "nő" szavait hozzám ami kiváltotta belőlem:
"Te akartál felszedni, te akartál velem lenni, csicska vagy, aki megérdemli h átbasszák, megalázzák." Ledobta a kezében lévő kulcsot a földre, s szedd fel te k*csög.
Így nem lehet senkivel se beszélni, s mindezt azért mert megadtál neki mindent, s ő épp minden szavad ba*szogatásnak vett... Ezzel csak azt akartam mondani, hogy nem fogok empátiát adni neked, sem sajnálni, mert eltudom képzelni a másik felet. 1 férfi nem üt ok nélkül, csak akkor ha az asszony nem asszonyként viselkedik...
Aki egy not bantalmaz az nem ferfi.
Nincs kifogas nincs indok
Az a ferfi akit megsertenek szoval es ezert ut assa el magat
Ertelmes kulturalt ember megorzi az onuralmat soha nem ut meg egy not soha soha soha
#25 Nem mondok semmit, de téged még lehet, hogy én is elvernélek.
#24 Igazad van, de ezzel itt a sok femináci között nem leszel népszerű...
Szerencsere a torveny ved a sarjancsik ellen.
Okoljog ellen allamjog.
Aki verekszik primitiv barom megerdemli egyedul maradjon.
Nem vagyunk primitivek nem utesrol volt szo.
Lelkileg bantalmaz szoban.
Aki azt irta mindig okbol ut az borzaszto primitiv.
Okbol es mi volt az ok? Nem volt finom a vacsora vagy rosszul allt az asszony szemoldoke.
Szomoru
Már megmutatkozott a személyiséged. Kevés olyan szánalmas férfi lehet, akiből nem hoznád ki az állatot. Ok nélkül nem üt senki, még a nők sem. Ha meg bosszantasz valakit, az bizony ütni fog. Az viszont igaz, hogy a feminácik, és a tartatlan papucsok, olyan törvényeket hoztak, amik elismerik a nők felsőbbrendűségét, ezzel megalapozva a nőuralmat. De ez már nem tart sokáig...
Ha megbízható lennél, akkor bízna benned, és nem lenne a "lelki bántalmazás". Nem kéne lenézni a férfiakat, és hazudozni nekik állandóan, persze akkor nem lenne miről siránkoznia, jó dolgukban az unatkozó feleségeknek. Ja meg nem kellene a szerelmes szappanoperákat keverni a valósággal, az is sokat segítene....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!