Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mikor jottel ra hogy bantalmaz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor jottel ra hogy bantalmazo verbalis es non verbalis kapcsolatban elsz?

Figyelt kérdés
Hogyan lehetseges hogy evek alatt szepen lassan egyre megalazo helyzetbe kerul egy no es nem veszi eszre csak mikor az elso pofon csattan.

2018. júl. 7. 20:58
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
Figyelj, ha neked ez jó, akkor élvezd ezt a férfit. Mást nem lehet mondani erre.
2018. júl. 11. 20:22
 22/32 anonim ***** válasza:
Én túl későn is, de még épp időben! Nem voltak mindennaposak a támadási. , Míg nem volt gyerek tudtam kezelni, másnapra már nem érdekelt a dolog. De mivel már van, és nem változott a helyzet, eljöttünk tőle. A gyerek a legfontosabb. Ne ilyen családban nőjjön fel!
2018. júl. 11. 21:56
 23/32 anonim ***** válasza:

Kérdező, akkor te most amúgy mit akarsz? Egy bántalmazó pasival vagy, mert ő kellett. Tönkreteszed a gyermeked életét is. Majd van képed azt mondani, hogy áldozat vagy? Nem, tettestárs vagy egy ember életének tönkretételében. Az pedig, hogy a saját döntéseidért semmiféle felelősséget nem vállalsz, megmutatja, hogy tökéletesen alkalmatlan vagy szülőnek.

Nőj fel.

2018. júl. 11. 22:18
 24/32 anonim ***** válasza:
17%

én is ütöttem meg már "nőt". nem vagyok büszke rá, de így velem senki nem beszélhetett ahogy annó az a lány. idézem a "nő" szavait hozzám ami kiváltotta belőlem:

"Te akartál felszedni, te akartál velem lenni, csicska vagy, aki megérdemli h átbasszák, megalázzák." Ledobta a kezében lévő kulcsot a földre, s szedd fel te k*csög.

Így nem lehet senkivel se beszélni, s mindezt azért mert megadtál neki mindent, s ő épp minden szavad ba*szogatásnak vett... Ezzel csak azt akartam mondani, hogy nem fogok empátiát adni neked, sem sajnálni, mert eltudom képzelni a másik felet. 1 férfi nem üt ok nélkül, csak akkor ha az asszony nem asszonyként viselkedik...

2018. júl. 19. 14:21
 25/32 A kérdező kommentje:

Aki egy not bantalmaz az nem ferfi.

Nincs kifogas nincs indok

Az a ferfi akit megsertenek szoval es ezert ut assa el magat

Ertelmes kulturalt ember megorzi az onuralmat soha nem ut meg egy not soha soha soha

2018. júl. 20. 19:49
 26/32 anonim ***** válasza:

#25 Nem mondok semmit, de téged még lehet, hogy én is elvernélek.

#24 Igazad van, de ezzel itt a sok femináci között nem leszel népszerű...

2018. júl. 20. 23:35
 27/32 A kérdező kommentje:

Szerencsere a torveny ved a sarjancsik ellen.

Okoljog ellen allamjog.

Aki verekszik primitiv barom megerdemli egyedul maradjon.

2018. júl. 21. 08:54
 28/32 A kérdező kommentje:

Nem vagyunk primitivek nem utesrol volt szo.

Lelkileg bantalmaz szoban.

Aki azt irta mindig okbol ut az borzaszto primitiv.

Okbol es mi volt az ok? Nem volt finom a vacsora vagy rosszul allt az asszony szemoldoke.

Szomoru

2018. júl. 21. 09:02
 29/32 anonim ***** válasza:

Már megmutatkozott a személyiséged. Kevés olyan szánalmas férfi lehet, akiből nem hoznád ki az állatot. Ok nélkül nem üt senki, még a nők sem. Ha meg bosszantasz valakit, az bizony ütni fog. Az viszont igaz, hogy a feminácik, és a tartatlan papucsok, olyan törvényeket hoztak, amik elismerik a nők felsőbbrendűségét, ezzel megalapozva a nőuralmat. De ez már nem tart sokáig...

Ha megbízható lennél, akkor bízna benned, és nem lenne a "lelki bántalmazás". Nem kéne lenézni a férfiakat, és hazudozni nekik állandóan, persze akkor nem lenne miről siránkoznia, jó dolgukban az unatkozó feleségeknek. Ja meg nem kellene a szerelmes szappanoperákat keverni a valósággal, az is sokat segítene....

2018. júl. 21. 12:40
 30/32 anonim ***** válasza:
#25ös vagyok. leírtam az okot, s ha valaki nem nőként viselkedik, akkor nem nőként fogok rá tekinteni. Nálam akkor azért érezte magát mert menstruált s egy egyszerű kérdést is támadásnak vett. Hogy lehet 1 kérdés támadás??? Nah mind1. Ennyire egyszerű. Nekem és a többi embertársamnak is tisztában kell azzal lennie, ha egy vadidegent szapulsz az utcán oly módon ahogy leírtam feljebb, akkor az vagy elfut vagy válaszol, legyen az férfi,fiú,nő,lány,öreg,fiatal. Ez van sajnos. Az meg már mellékes, h pl a nő az állandóan megalázva érzi magát, tök mind1 mit csinál a férfi, neki rossz, egyre rosszabb, mert nem képes felfogni h fehér lovon a mesebeli herceg nem létezik.
2018. júl. 21. 19:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!