Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mikor jottel ra hogy bantalmaz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor jottel ra hogy bantalmazo verbalis es non verbalis kapcsolatban elsz?

Figyelt kérdés
Hogyan lehetseges hogy evek alatt szepen lassan egyre megalazo helyzetbe kerul egy no es nem veszi eszre csak mikor az elso pofon csattan.

2018. júl. 7. 20:58
1 2 3 4
 11/32 A kérdező kommentje:

Napok ota megy a show

Fenyegetes alazas gyanusitas uvoltozes

Ongyilkossah valo fenyegetes.

Komolyan legszivesebben elmennek dolgozni ejjel nappal

2018. júl. 8. 10:50
 12/32 anonim ***** válasza:
100%

Ez egy játszma amihez két ember kell, egy aki csinálja, egy meg aki hagyja.Évek alatt meg kellett tanulnom h bántalmazáshoz zéró tolerancia! És ált elnéző meg empatikus vagyok,m de könyörgöm, ne sajnáljuk már meg aki bántja a másikat! Az a baj, ezek mindig találnak maguknak áldozatot, irányítható, vagy empatikus ember mindig lesz nekik.

Küldd el a francba, ke komunikálj vele, szakíts meg vele minden kapcsolatot, mert megmérgezi az életedet!

2018. júl. 8. 14:33
 13/32 anonim ***** válasza:
100%
Bántalmazó emberek az empatikusokat arra tanitják meg hogy legyenek önzők, meg bunkók, mivel a saját érdekeikért keményen ki kell állni! Van amikor a bántaélmazó önsajnáltató érzelmi manipulációt csinál, észnél kell lenni!
2018. júl. 8. 14:34
 14/32 A kérdező kommentje:

Nem vagyok uvoltozos veszekedos tipus

Utalom bolygatni a multat es tamadni a masikat egyszeruen nem stilusom.

Gyulolom a dramat

Csak hallgatom az anyazast es szidalmakat es a lekujvazast.

Kozben belul csak gyulik bennem a szomorusag es az utalat.

Probalom kikerulni de jon utanam

A gyerek is fultanu total szegyelem magam ez miatt.

Kerem hagya abba hiaba

Azt tanulja belole teljesen rendben ha agressziv allat egy ferfi.

De nem olyan csaladbol jottem ahol proli modra osszeverekednek az emberek.

Az o csaladjaban regen ez volt a normalis ezt latta oriasi balhek majd bekulesek

Szerintem undorito kocsmai stilus

Tamad ha massal nem tud multam hizza elo exeimrol beszel.

Legszivesebben lehanynam ot

2018. júl. 8. 15:16
 15/32 anonim ***** válasza:
56%

Amióta nős vagyok, azóta élek ilyen kapcsolatban...

Látjátok, hogy mégiscsak számít a múlt? Kivéve annak, akinek szégyenkeznie kell miatta. Ha nem lenne szégyellnivaló a múltad, akkor nem emlegetné negatívan.

Most már legalább látjátok, hogy a férfiak miért dolgoznak inkább reggeltől estig, ahelyett, hogy otthon lennének.

Kérdező, te meg válj el, úgyis téged fog sajnálni mindenki, a férjedet meg utálni, aztán le van tudva. Nem sajnáltatni kell magadat, hanem tenni magadért. Mi úgysem tudunk segíteni...

2018. júl. 8. 21:52
 16/32 anonim ***** válasza:
65%
Kérdező ne haragudj de ez a te sarad..
2018. júl. 8. 21:55
 17/32 anonim ***** válasza:
70%
Én nem élnek azzal akit max lehánynék,még azért se mert van gyerek legalább ő ne ezt a mintát lássa..
2018. júl. 8. 21:56
 18/32 A kérdező kommentje:

A mult

Mindenkinek van multja gondolom te nem iskolapadbol nosultel.

Azert szidalmaz mert sok udvarlom volt de mind artatlan kapcsolat de ezt nem hiszi el

Meg a munkamat szidja es a stilusomat hogy munkamania vagyok

Szeretet dolgozni ez teny reggel 06 mar csinalom a dolgom.

2018. júl. 9. 08:26
 19/32 anonim ***** válasza:
0%

Csak kevés férfianak van olyan mozgalmas múltja, mint egy átlagos nőnek. Kérdés, hogy te mit tartasz ártatlannak? Az is fontos ebben, hogy hazudtál-e neki bármit is. Mert az bizalomvesztéssel jár, amit nagyon nehéz helyrehozni.

A munkamánia nagyon összetett dolog. Nem biztos, hogy az vagy, lehet csak sok a meló, amihez hozzájön, hogy a munkahelyen jobb, mint otthon.

2018. júl. 9. 13:47
 20/32 A kérdező kommentje:

Elozo te ezt honnan veszed?

Mozgalmas mult ?

Jobb munkahelyen mint otthon ?

Segitek otthonrol dolgozom nagyreszt

2018. júl. 9. 20:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!