Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor jottel ra hogy bantalmazo verbalis es non verbalis kapcsolatban elsz?
Aldozathibaztatas ..
Primitiv ? Biztos vagy te ebben ?
Az elején nem stimmel vmi, utána az érzelmi zsarolásokat mindig akkor veszed észre mikor már megtette, majd veszekedés, küzdes az igazadért, saját életteredért, ha azt teszed amit ő akar akkor jó vagy, ha nem akkor kígyót békát rád kiabál. Amikor kimondod h vége ígérgeti h minden más lesz, abba is hagyja ideig óráig. Egy idő után belefáradsz, racionálisan fogod fel, meg a sok felgyülemlett sérelem is ott van h már nem birod azt az embert szeretni. Egy darabig megy, mert sok hülye ember empatikus amikor nem kéne és elnézi neki, holott már az első adandó alkalommal szembesiteni kéne őket a másiodiknál meg elküldeni, mert ezek megmérgezik az életed. Negativ elképzeléseik vannak rólad, és olyan is a hozzáállásuk hozzád. Az a lényeg nekik h az ő akaratuk teljesüljön, h irányítsanak.Ha nem teszed mindent bevetnek. Jó esetben elhidegülés és találnak maguknak mást. A leszakadás sok ember számára azért nehéz mert a kapcsolatban vannak jó dolgok is, és kettőség van. Elhiszi a hülye h majd nem úgy lesz, ezek soha nem változnak. Ebbe nőttek fel, a szüleik is ilyenek voltak,
Aki meg áldozat annak a szülei voltak terroristák, és azért tud nehezen megküzdeni a helyzettel,mert ott is kiszoélgáltatott helyzetben volt.
Aki ilyen kapcsolatban van, annak azt üzenem, h anyagilag nagyon legyen független, tudjon nemet mondani, és ne higgye el h megváltozik! Sose fognak!
Mai eszemmel, már könnyen kiszűröm ezeket,és lepattintom, de hosszú tanulási folyamat volt.
És ettől függetlenül, a sérelmes embereket is lepattintom, mert azok is be vannak savanyodva, azoknak is negativ elképzeléseik vannak a másikról, és totál úgy állnak hozzá a másikhoz,csak kinlódás van velük, senki nem jó nekik, mindenkit csak szidnak, ott ők a hunyók!
Nekem az exem tipikusan verbális bántalmazó, és bizony hiába olvastam régóta pszichológia könyveket bizony úgy kellett másnak rávilágítania hogy mik azok a tipikus mondatok helyzetek ami alapján egyértelműen bántalmazásról beszélhetünk. Én (sajnos!) túlságosan is empatikus vagyok és pont az ilyenek lesznek áldozatok + egyfajta megfelelési kényszert is hoztam gyerekkorból hogy elég jó vagyok és megfeleljek.
Az én exem remekül leplezte, csak az irományaiból derült ki szakember számára egyértelműen és ez ellen a legjobb védelem most a nyilvánosság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!