Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eddig nem akartam házasságot, de most már igen?
Több, mint 10 éve vagyunk együtt, van egy 7 és egy 1 éves gyermekünk. Eddig egyikünk sem tartotta fontosnak, hogy összeházasodjunk, bár ő többször is felhozta az évek alatt, mindig hárítottam.
Pár hónapja viszont teljesen megbolondultam, azt akarom, hogy házasodjunk össze. Csak pici esküvőt szeretnék, semmi lagzi, max egy ebéd vagy vacsora utána. Igazából nem fontos, csak a felesége lennék. Folyton gyűrűket nézek a neten, tisztára mint egy bezsongott tinilány.
Amúgy mindketten 32 évesek vagyunk, minden rendben a kapcsolatunkkal.
Hozzam fel neki, de hogy? Vagy várjak hátha lecseng nálam?
Persze, hogy hozd fel neki főleg, ha ő eddig is akarta :)
Lehet, hogy ez plusz löket lesz az életetekben :)
Köszönöm a válaszokat. Úgy izgulok, mint első randi előtt.
Közben lehet, hogy rájöttem miért van ez. Tavaly és idén a bátyja, a húga és az én nővérem is megházasodott, egyelőre csak nekünk vannak gyerekeink és mi vagyunk a legrégebben együtt. Lehet emiatt jött rám, hogy ha holnap házasodánk, az is késő lenne mentalitás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!