Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az esküvőnkkel kapcsolatban kössek kompromisszumot?
Két hónapja kérte meg a párom a kezem, és rögtön el is kezdtük szervezni az esküvőt, mivel jövő nyárra szeretnénk. Már a helyszín kiválasztásánál felmerült egy probléma. Van egy 40 fős társaság (szüleim korabeli házaspárok + velemkorú felnőtt gyerekeik), akikkel gyakorlatilag 6 éves koromtól fogva együtt nőttem fel, minden nyáron együtt nyaraltunk, minden hétvégén együtt játszottunk. Viszont vegyes velük a kapcsolatom. Van akit őszintén szeretek és kedvelek, viszont van néhány lány, akik kiközösítettek a saját kis "körükből". Illetve tiniként az egyik sráccal 2 évig együtt voltam, tehát az exem is a társaság része, ami szintén elég kellemetlen.
Most jutottunk el oda, hogy a párommal összeírtuk a vendéglistát, illetve a helyszínválasztásnál is fontos, hogy mennyien leszünk. Úgy érzem, és a szüleim is, hogy vagy mindenkit meghívunk ebből a társaságból, vagy senkit. Eddig egy embernek volt a társaságból lakodalma, és ő mindenkit meghívott, ezért mi is erre hajlottunk először.
Tegnap találtunk egy helyszínt, ahol mindannyian elférnénk, viszont azóta vígasztalhatatlan vagyok. Összesen 120-an lennénk így a lakodalomban, és ezt túl soknak tartom. Illetve azt sem szeretném, hogy olyan emberek legyenek ott a nagy napunkon, akik kiközösítettek és megjegyzéseket tettek rám. A helyszínt is úgy választottuk meg, hogy nekik közel legyen, és ne kelljen szállást biztosítani nekik, de még így is rengetegbe fog kerülni minden.
És azt sem érzem fairnek a vőlegényemmel szemben, hogy a helyszínt és költségeket 40 olyan ember határozza meg, akik "az én vendégeim", de valójában kb. 10 fővel nem is jó a kapcsolatom. Bár Ő nagyon megértő, és biztat, hogy nyugodtan hívjunk meg mindenkit.
Mi lehet erre a megoldás?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!