Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon frusztral a dolog. Normalis, vagy igazam van?
A ferjemmel es az 1 eves kislanyunkkal par honapja költöztünk elsö közös kis lakasunkba. Csupan 39 negyzetmeter es tetöteres, szeretem es egyenlöre nem zavar, hogy kicsi, igy harmunknak eleg es mindig rendet tartok.
A problemam, hogy az egesz csaladjat ide akarja hozni es mar a gondolat is frusztral. Elöször is nem tudom, hogy gondolja, hogy a nagyszüleit elhozza hozzank 2 honapra nyaralni, 1. A pici lakas miatt, 2. Mar nagyon idösek. 3. Ö egesz nap dolgozik, kesön jar haza es nekem kellene egesz nap velük lenni....nem akarom megbantani, meg csak jövö evre tervezi, es inkabb nem szolok hatha a vegen megsem lsz belöle semmi es megbantani sem akarom. A masik a nagynenije akit szinten uhy emlegette hogy hosszu hetekre majd idehozza...persze amerikaban elnek ezert több idöre. A nenikeje allandoan olyan gyereknevelesi tanacsokkal latja el amivel en abszolut nem ertek egyet...es amugy is, nem tudom elkepzelni, hogy össze legyek zarva 2 honapra , teljes privat eletemtöl megfosztva...miota van gyerekem, különösen erzekeny vagyok es a nyugodsagra vagyom...igazabol teljesen megfelel nekem igy a napirend es az egesz nap gyorsan elmegy meg ö dolgozik en pedig a picivel fözök takaritok setalunk stb...nem lenne ellenemre ha mondjuk 2 hetrö lenne szo, az en szüleim is eljöttek 4 napra, persze az ö csaladja is jöhet de igy honapokra, teljesen ki vagyok akadva...
Két hónapra még a rózsadombi luxusvillámban sem fogadnám a párom nagyszüleit/nagynénjét, nemhogy egy tetőtéri lyukban! Sőt, a saját szüleimet sem, mert nem ezért házasodtam meg és alapítottam saját családot!
Ráadásul két havi vendéglátásnak két főre komoly költségei vannak, amit egy lyukban élő kisgyerekes család nem hiszem, hogy megengedhet magának! Ha ezt a rokonok nem veszik észre, már ott bajok vannak!
De ezt egész egyszerűen nem értem, miért nem szólsz neki! Milyen alapra húztátok fel ezt a házasságot, ha ennyit nem lehet megmondani neki, hogy kicsi a lakás és nem alkalmas hosszú távú vendégfogadásra! Ez iszonyat!
Megértem a kiakadásodat és arra buzdítalak, hogy szólj neki, mielőtt kitalálja, hogy az apjának az unokaöccsének az unokabáttyának a régi szobatársát is meghívja karácsonyra! Addig szólj neki, amíg nem vagy rohadt ideges, nehogy veszekedés legyen belőle.
megmondod, hogy NEM.
ha odahozza őket, én mennék a gyerekkel két hónapra albiba
A nagyapja 85 a nagyanyja pedig 80 eves.
En meg nem is ismerem öket szemelyesen.
Jo egeszsegben vannak viszont gondolom ilyen idöseket a 4 ik emeletre meg amugy is ki jellene szolgallnom egesz nap...es amugy is, en ugy gondolom ilyen korban ilyen hosszu tavon nem is erzik jol magukat az idösek akik mimdig az otthonhoz vannak szokva
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!