Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Az iskolában a diákok folyton a kis melleim miatt gúnyolnak és ez már évek óta így megy. Egyre jobban Frusztrál a dolog. Mert oké, tudom, hogy kicsit és rettenetesen szégyenlem is őket, de ezt nem kell minden nap a fejemhez vágni.
engem meg mindig azért piszkáltak mert nagy melleim vannak... ezért elkezdtem úgy állni hogy ne legyen feltűnő (púposan xD) és hát meg is lett az eredménye, gerincferdülésem van és már most rohadtul fáj xD
úgyhogy lesz@rom ...akinek nem tetszik ne nézzen rám ennyi :D
Ne szégyelld. Van akiknek a kisebb mellű nők tetszenek pl. Ennyi idősen lehetne már több eszük is a drága iskolatársaidnak, hogy ilyenek miatt gúnyolódjanak. Mondanám, hogy terminátor módjára verd agyon őket, de nem lehet mindenkit elkalapálni, csak mert szegényebb értelmi képességekkel áldotta meg őket az Isten. :D
Ne foglalkozz velük, keress más társaságot. Nehogy ilyen kis hülyék miatt legyen kisebb az önbizalmad, mert később visszaüthet. Komolyan mondom. Egyszerű rosszindulat van bennük. Irigység valami miatt, de mindegy is. Tegyél rájuk magasról.
Én ugyan a péniszméret miatt feszengek de én megoldom,még a strandra is a fürdőgatya felé fürdésre használható vastag anyagú rövidnacit húzok!Ha ezt tudtad volna tehettél volna ellene megelőző lépéseket,most csak annyit tehetsz hogy az ilyenek ellen határozottan fellépsz és leállítod ezt.
Én régebben azon gondolkoztam hogy valamit berakhatnák a gatyóba hogy nagyobbnak tűnjön,de végül annyira féltem hogy kiesik az a tárgy,akkor viszont szégyenemben sűlyedtem volna el.
Nekem meg az a bajom, hogy nagyok... Az se jobb, ha lehetne, adnék neked belőle:-). Mindketten jól járnánk:-)
24/N
Annyi, hogy már csak egy év, utána sz*rsz a fejükre. Nincs más mód, ki kell bírni. Aki azt mondta, hogy lépj fel ellenük, arra ne hallgass, mivel komolytalanok, csak jobban fognak rajtad röhögni.
Majd elmész onnan, és akkor béke lesz! Csak ne törődj senkivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!