Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek ez normális dolog?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez normális dolog?

Figyelt kérdés
Általába ha van egy lány nagyon tetszik nekem vagy akár szerelmes vagyok belé akkor ha pl pukizik egyet vagy büdös a szája egyszer annyira kiábrándulok belőle hogy még csak beszélni sincs kedvem vele utána nem hogy még szerelmes legyek belé.17/f
2012. máj. 19. 21:31
 1/3 anonim ***** válasza:

Mihez képest? Nincs olyan, hogy "normális", csak társadalmilag jobban/kevésbé elfogadott. Szvsz nincs vele komolyabb gond, érthető a dolog. Mindemellett azért gondolkozz el a dolgon, mert ha egyszer lesz barátnőd, akkor neki is lesznek biológiai folyamatai, ő is fog szellenteni, nem biztos, hogy mindig patyolattiszta lesz a szája, és ha netán összeköltöztök, akkor a wc-t sem biztos, hogy mindig rózsaillattal telve hagyja ott maga után. Szóval, vagy keresel valakit, aki annyira húdeállatjócsajannyiraszeretemmajdbelehalok, hogy ezek nem érdekelnek, vagy megpróbálsz egy kicsit toleránsabb lenni.:)

18/F

2012. máj. 19. 22:08
 2/3 anonim ***** válasza:

Nem tudom, hogy milyen hosszú kapcsolataid voltak eddig, de szerintem el kell jutnia egy szintre, mikor már az adott csaj mer előtted pukizni, vagy hasonlók, de addigra már te is elfogadod... szóval idő kérdése. szerintem :)

16/L

2012. máj. 20. 00:38
 3/3 anonim ***** válasza:

Majd kinövöd, ne aggódj.

Egy máshova írt válaszom, bemásolom neked ide:

"Anno, mikor nagyon-nagyon beteg voltam (hányás-hasmenéses vírus, lázzal, minimális erővel) kijött velem a párom és a résnyire nyitott ajtónál őrködött, míg én egy lavórral a kezemben ültem és, már bocsánat, fostam és hánytam egyszerre. Nagyon féltett, hogy valami bajom lesz.

Túl élte, azóta is szeret, nem ábrándult ki belőlem.

Egy CT vizsgálat után, mivel én érzékeny voltam a kontraszt anyagra, akkor is a közelemben maradt és végig nézte, hallgatta, hogy imádkozok a porcelán Istenséghez, olyan rosszul lettem tőle és félt, hogy belefulladok a wc-be.

Bár ezek extrém példák, de ha így "tudnád" meg, hogy a szeretett lényedből alul-fölül is tudnak kijönni dolgok, valószínűleg nem azon kattogna az agyad, nehogy kiábrándulj belőle. "

22/L

2012. máj. 20. 11:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!