Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Házas nők, férfiak! Mennyire gyakori ez?
10 éve házasok. Ugyanez a helyzet. De köze nincs ahhoz, hogy 10 éve tart. Én már 2 év után nem élveztem vele a szexet. És igenis ő rontotta el és fogalma sincs, mivel.
Miután nem egészen úgy vállalt fel a baráti körében, ahogy én elképzeltem egy büszke szerelmes embert, az a gyanúm támadt, hogy szégyell. Képzelheted, hogy hat ez egy nő libidójára. Addig nem tudott magáról levakarni az ágyban, néha már ő mondta, hogy összeesik, ha így folytatom, volt hogy fél napokat szeretkeztünk és nem tudtam megunni. És amíg megcsókolt szex közben, nagyjából tomboltam alatta. De amikor már nem csókolt meg, amikor hiába faggattam, nem tudta megmondani, miért nem vállalt fel. És hiába csókolgatott, ölelgetett, szeretgetett négyszemközt, ha mások előtt elengedte a kezem, cseszhette, csinálhatta tőlem fejen állva is, olyan lettem, mint egy darab fa. Arra gondolta, talán sose szeretett, de nyilván nem mondta azt, hogy ez igaz. Akkor kerülőúton kérdezősködtem, el tudná-e képzelni az életét mással. Azt felelte, persze, úgyis mindig jön más. Megkérdeztem, milyennek lát. Azt mondta, átlagosnak. És még vígasztalt is, hogy de ez így jó, mert ő is átlagos, és hozzá való vagyok és nem kell neki jó nő, mert azt félteni kell.
Hát ezek után köszönöm, többé nem élveztem a szexet, levetkőzni is utáltam előtte.
A többi probléma csak hab a tortán. A fel nem vállalás mellé jött, hogy soha senkivel szemben nem állt mellém, anyóssal szemben sem. Már nem látom többé férfiasnak.
Én istennő vagyok az ágyban, ha valakiről azt érzem, vigyáz rám és igazi férfi. De egy puha...pö.cs ne nyúljon hozzám. Három éve nem feküdtem le vele. Igaz, közben gyerekünk is született, de nem ez az oka! Ő se akar egyébként már lefeküdni velem. Nem vagyunk ellenségesek. Két közönyös ember, akit összeköt a gyerek, az anyagi érdekek, hogy legyen kocsi, legyen ház, ki legyen fizetve a rezsi, legyen aki bevásárol, aki megfőz. De az érdeklődési körünk sem ugyanaz. Ez az elején is gond volt, csak nem ütközött ki annyira, mert a közös fősuli rengeteg közös elfoglaltságot adott. Iszonyat sokat tanultunk együtt, volt olyan tárgy, amiből az életben nem mentem volna át nélküle, volt, amiben meg ő nem ment volna át nélkülem...ez majdnem 3 év millió közös elfoglaltsága, egyszerűen nem éreztem rá időben, mekkora baj, hogy nem tudok vele elmenni egy színházba, mert macskanyávogásnak tartja a Don Quijote musicalt, hogy életében nem olvasott még el egyetlen regényt sem...De még így is elvoltunk, mert nagyon igyekezett olyan filmeket keresni, amik nekem is tetszenek és rengeteg filmet megnéztünk egymás karjában. Éveke át néztük az Agymenőket is, aztán elkezdtünk társasozni, szóval a különbözőségeink ellenére voltak kapcsolódási pontok, ami miatt sokáig mégis megérte vele élni. De amióta nem állt mellém több esetben is, és volt egy nagyon durva szituáció, azóta megtört bennem minden és ez már örökre így lesz, mert 1,5 éve tart.
Nincs már tűz, nincs már szomorúság vagy harag vagy csalódottság bennem felé, egyszerűen semmilyen érzésem nincs vele kapcsolatban. De rájöttem, hogy a gyerek miatt nem tudok elválni, mert imádják egymást, így viszont csak tisztességtelen férfiak közelednek hozzám. Ha még egyszer boldog akarok lenni, el kell válnom, de a gyerek miatt képtelen vagyok erre a lépésre.
Marad az, hogy szeretője leszek valakinek, aki nem szeret és csak szexet akar és közben miattam szenved egy másik család:( Nem nagyon jön be ez a perspektíva. Úgyhogy megrekedtem teljesen. Most még találnék párt, mert nem nézek ki rosszul. Nem tudom, mit tegyek. Igazából szívesen lennék egyedül is, inkább mint vele, csak hát a gyerek:(
13 éve vagyunk együtt, ebből 10 éve házasok 2 gyerekkel. Igen, voltunk ilyen légkörben, de felismertük, és nagyon sokat tettünk azért, hogy ne így legyen. Az esti kötelező feladatok után alig várjuk, hogy a gyerekek ágyba kerüljenek, és persze mi is. Kiülünk a teraszra egy pohár borra, nézünk egy filmet, beszélgetünk, szex is van minimum heti 4X. Bárhol bármiről tudunk beszélgetni. Ha felismeritek a helyzetet és akartok tenni azért, hogy ne így legyen, akkor sikerülhet, de félő, hogy a feleséged is annyira elhidegült, hogy nincs visszaút. Sokat beszélgessetek erről őszintén.
12-es: Gyáva vagy, hogy egy ilyenen életet élsz, a gyermekeddel takarózól. Miért gondolod, hogy ez gyerekednek jó? Ezt a példát látja otthon, ebben a lapos szarban nő fel. Állj a sarkadra és igenis lépj ki ebből, mert a gyerek fogja megsínyleni.
Soha nem érzett így egyikünk sem. Szeretjük egymàst, nagyon szoros a kapcsolatunk érzelmileg is és mindenhogy. Szeretünk itthon együtt lenni és nem csak az otthonunk működtetéséről beszélgetünk ( és nem is csak a munkàról). 8 éve vagyunk együtt.
Ha te így érzed akkor bizony hagytàtok szarrà vàlni a hàzassàgotokat. Megjavítani is csak ketten tudjàtok, ha van rà igény mindkét fél részéről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!