Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Házas nők, férfiak! Mennyire gyakori ez?
Hozzátehetted volna a kérdésedhez,hogy ízt is írják meg a válaszolók,hogy hány éve házasok?Itt ugyanis ez nagyon számít. Ugyan minden korban meg lehet találni a közös örömöt, témát, programot, de nem mindegy,hogy egy kapcsolat elején, esetleg kicsi gyerekekkel beszélsz erről a helyzetről, vagy 20 év házasság után, amikor már a gyerekek kirepültek, kettesben vagytok, fáradtak a munkában.
Mivel nekünk jelenleg itthon rengeteg nagy megoldandó feladatunk van (gyereknek lakás vásárlás, munkahely keresés, saját munkahelyi problémák, idős szülők), ezért kb. olyan hangulat van itthon mint a munkahelyen, feladatok tömkelege, utánajárás dolgoknak, megoldáskeresés....
De ha ezen, vagy legalább egyrészén túl leszünk, akkor jöhetnek azért a beszélgetős, kiülős, programokon résztvevős napok is.
Mi 13 éve élünk együtt, van gyerek, megvan mindenünk, jól is keresünk stb. Csak már inkább vagyok máshol mint otthon. Én igénylem a közelséget, a meleg légkört, a testiséget, de azon kívül hogy megbeszéljük a napi témákat nincs semmi. Pont olyan, mintha a szomszédhoz mennék át, és megbeszélnénk a dollár árfolyamváltozását.
Aztán este úgy alszom el, hogy bánt a hiányérzet, már kedvem sincs a feleségemhez érni. Pedig nem hanyagoltam el magam, mindenben a partnere vagyok, a háztartásból is maximálisan kiveszem a részem.
A szex is havi 1X van, de azon is érezni hogy a részéről csak kényszer, mondta is, hogy ő simán ellenne nélküle. Teljesen megalázó a számomra ez, úgy érzem magam, mintha a szeméttelepről behozott elhasznált zsebkendő lennék, amitől undorodni lehet.
Nagyon zavar, vagyis nagyon irigylem azokat a párokat, akiknél minden rendben működik, ahol a férfi is egy "ember", akinek lehetnek érzelmei.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!