Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » A férfiak miért jönnek rá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak miért jönnek rá mindig egy házasságban,1-2 gyerek után hogy mégse ezt akarták?

Figyelt kérdés
Csak ilyeneket látok.Fiatalon beleugranak a kapcsolatba,házasság,jön 1-2 gyerek,aztán 40 évesen meg sajnáltatják magukat,meg mivel a szex nem jó otthon,keresik a megfelelő alanyt ehhez.Nekem se volt nagy élettapasztalatom,de azt mindig is tudtam már 20 évesen is,hogy nem szabad hirtelen fellángolásból családot alapítani.Nem is tettem eddig se szerencsére.Persze álltatják magukat azzal,hogy a gyerekek a legfontosabbak az életükben,mellette meg azt mondják hogy már nem szeretik a nőt,ez túl korai volt,szex sincs,vagy nagyon gyatra,és annyira kényelmesek,hogy csak siránkoznak,de változtatni nem mernek.Talán gondolkozni kellett volna mielőtt gyereket csináltak.
2018. jún. 2. 07:26
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
77%
Amiért a nők... De valóban létezik ez a probléma, nagyon nehéz úgy jó kapcsolatot fenntartani, ha akár csak az egyik fél nem teszi oda magát, és ez sajnos gyakran előfordul.
2018. jún. 2. 09:39
 12/26 anonim ***** válasza:
95%

Mindenki jön a kapkodással. De 10 év együttélés vagy házasság után vállalt (tervezett) gyerek után is ugyanúgy el szoktak válni.

Egyszerűen el kell fogadni, hogy egy gyerek felnevelése 20-25 év, és életed végéig az apja-anyja leszel.

De sok kapcsolat 10 évet se bír ki. Senki, de tényleg az ég világon senki nem állíthatja biztosra, hogy valakivel élete végéig együtt fog maradni.

Ennek tudatában kell gyereket vállalni. Főleg a nőknek! Az anya marad a gyerekkel, sok esetben segítség nélkül, minimum gyerektartással.

A gond onnan indul, amikor a kapcsolat menthetetlen, és a csendes, békés válás helyett jön a megcsalás, elhidegülés, utálkozás, válás sárdobalással, aminek a végén a gyereket fegyvernek használják a felek.

Vagy amikor anyagi okokból együtt maradnak még ez után is.

Személy szerint azt nem értem, hogy tud sok apa válás után úgy átlépni a gyereken is, mintha sose lett volna. Nem is hiányzik neki. Ez az, ami megviseli gyereket. Nem maga a válás.

2018. jún. 2. 09:43
 13/26 anonim ***** válasza:
36%

Mert mindig abban reménykednek, hogy a nő nem válik követelőző, csak a gyerek és más semmi, ezobio tehénné. Pont úgy ahogy a nők is azt hiszik, ők majd megváltoztatják a nőcsábász nagypofájú "alfahímet", és hűséges rendes emberré teszik.

Aztán jön a pofáraesés, és a rájövés, hogy nem ezt akarták.

2018. jún. 2. 09:44
 14/26 anonim ***** válasza:
69%
Több oka is lehet. Egyrészt nagyon sok kapcsolatban születik úgy gyerek, hogy apuka véleménye nem számít, egyszer csak közli az asszonyka, hogy terhes, meg lesz tartva. Sokszor a férfiak vannak eltévedve, azt hiszik elég, ha leteszik a fizut, és más dolguk nincs, a feleség meg neveljen, dolgozzon, vezesse a háztartást (és persze legyen egy szexistennő). Van olyan ismerős család, ahol az anya a baba születése után, egyszerűen közölte a párjával, hogy költözzön ki a szobából, mert oda akarja cuccoltatni az anyját. Azzal, hogy szült, teljesen normálisnak gondolja, hogy egész nap fekszik, hízott 30 kilót, és őszinteségi rohamában elmondta, hogy rokona cégénél valójában napi bejelentéssel dolgozott, így nem jár neki sem csed, sem gyed. Másik családnál csináltak kettőt, a apa elment külföldre dolgozni, élte világát, két hetente hétvégére haza nézett, kimosatni a ruháját. Aztán csodálkozott, hogy a felesége 15 év után megcsalta és el is vált. Szóval, nem mindig csak a férfi hibás, nemtől függetlenül meg lehet hülyülni.
2018. jún. 2. 09:47
 15/26 anonim ***** válasza:
64%

A legtöbb ember egy gyáva féreg ahhoz, hogy fel merje vállalni a saját igazi igényeit. Nőben és férfiben egyaránt. Kényelmesebb egy megalkuvásban rohadni, hátha akkor valamennyire illik a társadalomba. A társadalom meg közel sem az elfogadásról híres.

Én nőként nyíltan vállalom, hogy a küzdősportok érdekelnek, versenyzek, és emiatt kicsit sem zavar, hogy izmos vagyok, sőt tovább megyek, nekem tetszik, nem érdekel ha néha monoklival megyek dolgozni, és a közel és távoli terveim között se szerepel a gyerek, mert egészen biztos vagyok benne, hogy nekem ez nem kell.

Erre az emberek 90%nak általában az a reakciója, hogy majd lenyugszok és meggondolom magam, mint mindenki más. Mert ugye egy nő ne legyen izmos az hogy néz már ki, miért nem hordok én is nőies ruhákat. És ezek végtelen variánsai egyfolytában...

Na szerinted az emberek többségének, akinek annyi lelki ereje sincs, mint a lepke fing, mégis mennyire komfortos szembe menni az árral, ha neki egyszer nem az kell, amit leosztottak?

27N

2018. jún. 2. 10:08
 16/26 anonim ***** válasza:
83%
Sok kapcsolat az elejétől egy kalap szar, mert nem bírnak egymással kommunikálni, és önző idióta mindkét fél, aki hisztizik és duzzog, hogy nem azt kapja a másiktól, amit szeretne, de ki nem nyitja a száját, hogy elmondja, mi is lenne az. Ez nemcsak a pasikra igaz, a nőkre is. Így történhet meg, hogy elvileg felnőtt emberek úgy vállalnak gyereket, hogy fingjuk nincs, mivel jár ez, és hogy mit várnak egymástól a gyerekkel kapcsolatban. Beszélni kéne róla. De nézd meg itt is a kérdések zöme piszlicsáré problémákról szól, amiket simán meg lehetne beszélni, de neeeem, minek. Inkább duzzog mindenki magában, és szép lassan megutálják egymást.
2018. jún. 2. 10:36
 17/26 anonim ***** válasza:
82%

Mert nem tudnak felelősséget vállalni a döntéseikért, úgy vállalnak gyereket, hogy valójában nem mérlegelik a hosszabb távú következményekeit az életükre érzelmi téren.

A férfiaknak ilyenkor kell valójában szembesülniük azzal, hogy nem ők állnak már az első helyen, változnak a szerepek a kapcsolatukban. Most már a nő nem csak házastárs, hanem anya is, és ezért megosztja a figyelmét, szeretetét, energiáját közötte és a gyermek között. Ezt sok férfi nagyon nehezen fogadja el. Alkalmazkodni kell az új helyzethez, elfogadónak lenni. Akiknél ez nem megy, ott fordul elő gyakran, hogy a férfi a gyerek születése után rádöbben, hogy valójában mégsem neki való az apaság, nem ezt, és nem így szerette volna.

A kérdés a férfiakra irányult, még mielőtt valaki leírná, hogy nem említettem, hogy a nők egyes esetekben, mint társ megszűnnek létezni a kapcsolatban és csak az anyai szerepükre koncentrálnak. Az is egy létező jelenség.

2018. jún. 2. 10:49
 18/26 anonim ***** válasza:
65%

"Most már a nő nem csak házastárs, hanem anya is, és ezért megosztja a figyelmét, szeretetét, energiáját közötte és a gyermek között."

Mondjuk ha normális, érett, valóban felnőtt férfiról beszélgetünk, nem egy túlkoros anyupicifiáról, akkor ez az apára is igaz. Már nem csak férj, hanem apa is, megosztja a szeretetét, figyelmét és energiáját a felesége és a gyereke közt. Tovább megyek, ugyanúgy foglalkozik a gyerekkel, mint az anya. Mondjuk mert van rá igénye, mert szereti azt a gyereket.

Csak sajnos sok férfi egy hisztis kölyök közel 40 évesen is, aki képtelen feldolgozni, hogy nem ő a világ közepe. Szánalom. Tisztelet a kivételnek, bőven akad, az én férjem is kivétel hálistennek. Ja, hát nem is volt ebből problémánk a gyerek születése után, sőt, számunkra nagyon pozitív élmény a gyerekvállalás.

2018. jún. 2. 12:30
 19/26 anonim ***** válasza:
Én sem èrtek egyet a kettessel.Bár elváltak volna a szüleim.Nagyon is jól láttam,hogy baj van köztük.Imádkoztam,hogy váljanak el
2018. jún. 2. 13:28
 20/26 anonim ***** válasza:
30%
A nőknek csak addig kell a szex amíg meg nem lesz a gyerek. Majd megtapasztalod te is és nem teszel fel ilyen kérdéseket...41f
2018. jún. 2. 19:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!