Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mit csináljak, ha az eddig...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, ha az eddig tökéletesnek hitt 42 éves férjem egy 28 éves nővel levelez esténként?

Figyelt kérdés
Elvileg ő egy kolléganő lenne,de leveleikben olyan témákat feszegetnek, hogy biztos jól áll rajtad az a piros bikini,meg jaj,de ott ülnék melletted a szaunában és a többi.
2018. jún. 1. 16:02
 51/104 anonim ***** válasza:
100%

Akkor lehet, hogy eddig még nem volt meg nektek az a nagy válság, ami akár lendületet is adhat de persze el is választhat.

Nincs más választásod, botrány.

Ki fog derülni, mennyit érsz neki, hajlandó kaparni érted vagy vonogatja a vállát és akkor annyit is érsz már neki.

Szedd össze a bátorságod és tedd meg magadért, ne csinálj magadból egy lelki roncsot aki ezen eszi magát hónapokig, míg tönkre is mgy benne vagy elkezded leértékelni magad egy életre. Tedd meg, ordítsd le a fejét, dobáld ki a cuccait stb és addig ne engedd vissza amíg meg nem mutatja milyen fontosak vagytok a gyerekkel. Ha nem mutatja meg, nem is gondolja fontosnak akkor meg minek tartóztatnád.

Ne menj tönkre ebbe az egészbe, az rosszabb.

2018. jún. 1. 22:09
 52/104 A kérdező kommentje:

50-es, nem azért buta,mert fiatal (bizony buta öregek is vannak), huszonéves okosak is.

Stílustalan, közönséges.Gügyögve beszél,mint egy ovis (nem az én 3 évesen sem gügyög).

Most mondok egy példát, szomszédban lakik egy nő, ő is 28 körül, szép,szőke,jogásznő, intelligens, decens, stílusos, ,értelmes.

Na,mondjuk ha vele,akkor megértem.

De ez a nő!!!

2018. jún. 1. 22:15
 53/104 A kérdező kommentje:
váljon csak el,majd 10 év múlva az a nő is 38 lesz,aztán őt is megcsalja
2018. jún. 1. 22:16
 54/104 anonim ***** válasza:
100%

Részben igazat adok, egyetértek azzal amit írtál. Viszont utólag majdhogynem mindenki kapar, senki nem akarja hogy kicsússzon a talaj a lába alól és próbálja menteni a menthetőt. A tettei már épp eléggé igazolták azt hogy nem olyan fontos számára a felesége. Bár nem jelenthetjük ki azt hogy történt megcsalás fizikailag és innen még helyreállítható volna talán a dolog, de ha megtörtént a félrelépés szerintem az iszonyatosan rombol egy házasságot. Igyekezet ide vagy oda, a félrelépő részéről.

2018. jún. 1. 22:18
 55/104 A kérdező kommentje:

Mi nagyon egy pár voltunk.

Mi voltunk a pár. Mindig együtt.

2018. jún. 2. 00:12
 56/104 anonim ***** válasza:
100%
Kedves kérdező! Nem is volt semmi féle jele, hogy megromlott valami? Ugyanúgy közeledik feléd, mint eddig?
2018. jún. 2. 01:32
 57/104 anonim ***** válasza:
60%

Már tegnap délután is feltűnt hogy örökké kritizalod azt a másik nőt. Akkor még nem szóltam , de itt ajnarozod magad hogy te tanult, okos,önálló már már felsőbbrendű vagy.

Ha már ilyen mások felett álló vagy akkor miért kell azt a másik nőt örökké kritizálni ?

A másik hogyha a férjed megcsal akkor tetszik vagy nem, a másik nő jobban bejön neki. Nem a szomszédasszony aki csinos tanult hanem az a nő akivel van. Ettől te maradhatsz jó a magad szemében de neki most erre van szuksege, valami másra és újra.

Különben meg. Ez a mi voltunk a túlélők szöveg.. hát ahogy olvasom nem igazán lehetett nagy dolog túlélőnek lenni :))

2018. jún. 2. 06:31
 58/104 A kérdező kommentje:

56

igen mostanában elmentünk egymás mellett

a gyerek, a munka, a mindennapok

De sosem mondta, hogy hiányzik neki valami.

Arra sem panaszkodott, hogy kevés a házasélet.

2018. jún. 2. 09:39
 59/104 anonim ***** válasza:
32%
Irigylem a férjed! Tökéletes férfi, otthon megkapja a szexet és még van neki egy 28 éves nője. Szemét mázlista!!!
2018. jún. 2. 12:04
 60/104 A kérdező kommentje:

Megkérdeztem ma , hogy mit gondol a kapcsolatunkról.

Nem említettem neki,hogy lebukott.

Azt mondta, hogy én vagyok az ő másik fele és hogy mi mindig összetartozunk.

Megkérdeztem, hogy tetszem -e még neki?

Azt mondta, hogy igen.

Most akkor ez mi?

2018. jún. 2. 12:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!