Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitévő legyen a nővérem ha a sógorom esténként eljár a barátaival egy bistroba és egyedül hagyja otthon a 6 hónapos terhes nővérem a 9 hónapos kislányukkal?
Esti matek: Ha régi szerelme a lány a bistroban, de 20 évvel fiatalabb, akkor hány éves lehetett a lány, mikor szerelmes lett belé?
Természetesen ez baromi felelőtlen viselkedés, ilyen embernek nemis szültem volna, nem apának való.
Hát ez nagyon gáz! A nővérednek a sarkára kellene állni, és kerek perec közölni, hogy ha a kedves férje képes arra, hogy gyerekeket csináljon, akkor legyen képes felnőtt módjára viselkedni, és nem piázgatni járni rendszeresen! Hogy képzeli?!
Mondjuk én elég karakán jellem vagyok, sokszor megkaptam, hogy férfinak kellett volna születnem, tehát én úgy kiosztanám, hogy nem állna meg a lábán az biztos!
Ráadásul ha 20 évvel fiatalabb az exe, feltételezem, hogy a szóban forgó "sógorpajti" sem suhanc kölök, hanem elvileg egy érett férfi...
Szóval K U R V A gyorsan össze kellene kapnia magát, különben fel is út, le is út!
S miért Te foglalkozol ezzel? Mièrt nem a nővèred?
Neki kellene elbeszèlgetnie a párjával,vagy èppen kidobni!
Mondjuk èn ezt biztos nem türném el.
Beszarok, valakinek korán becsúszik a második gyerek, az miért baj? Az ő dolguk nem? :D Hihetetlenek vagytok...
Én a nővéred helyében elbeszelgetnék a fickóval, hogy 47 éves létére - a viselkedése alapján - lazán letagadhat 30 évet... Talán ki kellett volna élnie magát, ha meg más a probléma, akkor közösen, párként megoldani, nem véletlen vannak párkapcsolatban.
Te sajnos nem tudod helyettük megoldani, de beszélgess el a nővéreddel és nyisd fel a szemét, mert hosszútávon... ez sajnos bukta lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!