Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, ha az eddig tökéletesnek hitt 42 éves férjem egy 28 éves nővel levelez esténként?
Nekem van egy olyan sanda gyanúm,hogy már meg is csalt...
Szerintem kezdj el inkább te is keresgélni valakit magadnak.
Egyáltalán nem biztos, hogy fizikailag is megcsalt. Azt mondod az a fajta, akiről el sem lehetne képzelni.. Lehet, hogy csak a szája nagy. Szerintem ha történt volna valami, akkor az kiderulne a levelekből.. De itt minden csak feltételes módban van írva.
Fiatalabb ez a nő? Biztos imponál neki hogy bejon egy friss húsnak, illetve lehet hogy már nem olyan a szexuális életetek, ami neki kielégítő lenne.
Én beszélnek vele minél hamarabb. Utána viszont elhagynam, mert már a gyerek születése előtt is el akart hagyni és nem korrekt módon intézte a dolgokat. Nem hagynám ezt a megalazast, neked is jár a boldogság. Mehet a tyúkhoz a szaunaba!
23
14 évvel fiatalabb nő piros bikinijéről áradozik, meg hogy megmosná a hátát.
Tulajdonképpen mindegy is már ,hogy megcsalt-e fizikailag.
Maga az, hogy ilyeneket ír, felháborít.
A gyerekünk imádja. Félek, belerokkan a válásba.
A gyereknek nem lesz semmi baja, csak intelligensen kell rendezni. Ha együtt maradtok is le fogja ám vágni, hogy a szülei sz*rban vannak, a gyerekek sem hülyék még 3 évesen sem. Nagyon-nagyon érzékenyek minden apró érzelmi, hangulati változásra, ami köztetek borítékolható.
Sajnálom, hogy ez történt, én nem várnék, lelépnék és új életet kezdenék a görény palid nélkül.
Honnan tudtad meg hogy írogatnak?
Te mit csinálsz akkor, amikor ő a nővel beszélget?
Én bepasiznék, felvennek egy nagyon dögös cuccot, majd mikor éppen egyik este vele beszélgetne, simán odaszolnek, hogy most akkor legyen szíves vigyázni a gyerekre, mert te elmesz egy pasival szaunába, majd pedig megmossatok egymás hátat.
Az ilyen tetü csak ilyen leleplezest érdemel ;)
Feledékeny néha a férjem és véletlen úgy hagyta a gépet.
Én mit csinálok miközben ő levelezik? Csak a szokásos.
Főzés,mosás,gyerekezés,fürdetés,mesélés, néha hazaviszem a munkát.
Most mindenki azt fogja mondani, hogy görény vagyok, de a megcsalas ebben az esetben úgy gondolom, rajtad is múlt.
Miért hagyod, hogy csinálja, ha tudod, hogy csinálja?
Milyen a szexuális életetek? Mert ha a gyerek születése óta nem volt, akkor nincs nagyon min csodálkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!