Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi értelme van házasságban külön kasszán élni?
“Váláskor úgy is feleződik a pénz, mindegy ki mennyit keresett”
Szeretnéd, mi? Ki lehet zárni a házassági vagyonközösséget szerződésben.
De mondok egy példát: keresek 1,1 milliót havonta, és mivel nem ez alapján válogatok, összejövök egy alacsony jövedelmű nővel. A fizetése az enyém negyedét sem éri el. Akkor meg mire fel legyen közös kassza?
#4:
Egyszerű ember vagyok. Nem házasodnék össze olyan nővel, akiből ezt kinézem.
Te Igen?
"de nem egyszer láttam olyat, hogy a pasi sokat dolgozott sok pénzért, a nő meg több izgalomra vágyott, megpattant és vitte a fél vagyont"
Hát igen, fordítva nem sűrűn látni ilyet...
Nálunk külön kassza van12 éve együtt élünk, 5 éve házasodtunk össze.
A rezsi, kaja, pipere egy része, lakás javítását, műszaki cikk vételt fele-fele arányban fizetjük.
A többit mindenki saját zsebből,amit magára költ.
Így én nem üvöltöm le a fejét, hogy miért vesz magának havi 50.000 Ft-ért ruhát, (saját pénzén) és ő sem az enyémet, ha a vállalkozásomat finanszírozom az én számlámról.
Közös kassza esetén 1 évet sem élt volna a kapcsolatunk.
el nem képzelem, hogy ezekben mi a párkapcsolat...
csakis közös kassza..ha egyedül akarom élvezni a pénzem és az életet akkor magam maradok...
csak néhányan érezzük, hogy mekkora ék két ember közé ha különcködnek?
vagy ti eleve vállásra terveztek? szomi de tényleg..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!