Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Teljesen egyedül vagyok a házasságomba úgy érzem megbolondulok. Nem tudom mit tegyek?
Miért lettek úgy lepobtozva azok a válaszok amik arra ösztönöztek, hogy tanulj?
A házasságodon az igaz, hogy nem segitene, mert ott több együtt töltött időre lenne szükség. Nagyon nagy ellentérek vagytok. Te semmit nem csinálsz, és ezt sajnos szó szerint, mert még a háztartásba is jön fizetett segítség, a férjed meg hajszolja a munkát, rád semmi ideje. Szóval ez a házasság így erősen zakatol a lejtőn.
arrol nem beszelve, hogy mi lesz, ha kiesik a csocs a szadbol, pl. lecserel/elhagy az urad.
kezdj el kis penziket kimenteni a vagyonbol, ha mar dolgozni nem akarsz.
Így jártál. Először még sajnáltalak, de gyakorlatilag vakarod egész nap, ahelyett, hgoy ÉRTELMES dolgokkal foglalkoznál - igen, a TAKARÍTÁS is az!
Nehéz munkanélküliként, én kényszerből lettem az, de ellátom a háztartást, főzök, sütök, a kertet csinálom, nyelvet tanulok és blogot írok az utazásainkról. Szóval heti 3-4 nap szinte teljesen elfoglalom magam.
Te semmit nem teszel, persze, hogy a valagad meresztésében kiégsz.
Ha nincs tapasztalatod menj menhelyre, vöröskereszthez, önkéntéeskedni, ahhoz nem kell semmi, csak idő, amiből neked bőven akad.
Én a helyedben elmennék a helyi CBA-ba, étterembe, postára, gyárba, vagy bármilyen képzettséget nem igénylő helyre dolgozni. Minek? Csak úgy. Kipróbálni, hogy milyen érzés. Munkatársakkal lenni, időre kelni, csinálni valamit, aminek hatása van a világra, bármilyen kicsi is legyen.
Írták neked, hogy tanulj nyelveket, iratkozz be levelezőre, és az is jó, de neked előbb a depresszióból kéne kizökkenned. Ahhoz pedig egy tétlen ember számára nem biztos hogy a tanulás a legjobb, hanem a kimozdulással járó munka. Csinálod egy kicsit (szinte mindegy hogy mit), kimászol a totális unalomból, aztán tisztább elmével, és a nullánál nagyobb önbecsüléssel már el lehet kezdeni tanulni, és célokat kitűzni.
A vállalkozás szerintem nem jó ötlet, neked nem egy nagy feladatra van szükséged ahol neked kell kitalálni mindent, hanem pont ellenkezőleg, valami kicsire, amivel meg tudsz birkózni, de nem otthon ülésből áll.
Tanfolyam ( nyelv, szakma, stb később jól jöhet ha véletlenül elváltok)
Kertészkedj
Tanulj zongorázni ( sokat kell gyakroloni)
Jóga, meditáció
Önkénteskedés, segítő tevékenységek
Kisállattenyésztes ( nyúl, tengerimalac), ezt ki is kell tanulni, kicsit vállalkozás is, felelősség, pénzbevétel is stb, és önzetlen dolog állatokat gondozni
Lépj be baráti körökbe, járj társaságba, fuss stb másokkal, készülj maratonra vagy vmi sportkihívásra
Ha ezekből csak kettőt is megfogadsz, teljesen megváltoznak a hétköznapjaid.
És: Szard le a fikázókat.
Valahogy mindenki elsiklott az apró tény felett, hogy napi 1-2 órát látják egymást, robot üzemmódban vannak.
Azt a mentalitású választ hagyjuk, hogy ha a férjed beledöglik, te addig keress vmi munkát, hogy ha beledögleni nem is fogsz, de addig is fordítsd el a fejed, hogy ne kelljen azon gondolkodnod, hogy konkrétan nem éltek lassan párkapcsolatban. Dicsérjük azt aki szétdolgozza a belét, mert pénz a kell. Az fantasztikus ember, sikeres ember, csak épen magánélete nincsen.
A kérdés a következő, ha ez így számodra nem megfelelő, akkor valóban te is elkezdesz dolgozni, nem tudom mennyit keres a férjed, hogy ha lejjebb ad a munkájából, szükség van-e a te munkádra. Másfelől pedig saját siker élményt, függetlenséget is szeretnél?
Az én férjem azt szokta mondani, egy bizonyos pénzkereset felett az idő számít jobban. Vagyis le kell döntenetek, a kapcsolatotok fontosabb, vagy a pénz. Ilyen egyszerű. Mert egy szekrény ruha nem fog többet ölelgetni, mint a férjed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!