Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondják azt hogy okos aki nem házasodik meg?
2-es: Milyen plusszt ad egy nőnek?
Ha valakivel jól megvagy, boldoggá teszitek egymást, akkor egy idő után vágyik az ember egy plussz dologra, ami jó esetben a házasság. A házasság (bár már elenyésző esetben) hozza magával az összeköltözést, ami megintcsak egy plussz. Én 5 éve vagyok házas. Mi nem éltünk együtt a házasságkötés előtt. Tehát plussz volt a lagzi, plussz volt az összeköltözés, és most plussz a gyermekünk is (akit mindketten imádunk). Ha nem teszel a kapcsolatért (ha házas vagy, ha nem), akkor nem kapsz semmi plusszt tőle. Dolgozni kell rajta és akkor jönnek a plussz élmények, amik sikeressé, boldoggá teszik a kapcsolatot. (Amúgy mi 5 évig jártunk a párommal az esküvő előtt, szal 10 éve vagyunk együtt, és szerintem a házasság intézménye egy nagyon jó dolog.) Nekem még annyi plusszt ad (mint nő), hogy tudom, hogy hűséges, nem kapok el tőle semmi nemi sz*rságot, biztonságot ad, szeretetet, közelséget, melegséget, társat, szeretőt, barátot egy személyben. Ha valakinek nincs rá igénye, akkor az váltogathatja akár hetente a partnerét. Nekem speciel totál jól funkcionál.
5-ös: Én sem vagyok jóban anyóssal, de nem vele élek, hanem a párommal, úgyhogy magasról teszek rá mit pampog. 2 hetente kibírom azt az 1 órát jópofizással, hogy ne bántsam a páromat. Ha valamit szövegel baromságot, akkor lehűtöm (és igen, lehet kultúráltan, veszekedés nélkül lehűteni!). Elég rossz házasságod lehet, ha ilyeneket írsz, amit azért sajnálok, mert bizony nehéz az anyós/após probléma, volt benne részem...
Miért mondják azt hogy okos aki nem házasodik meg?
mert nem lesz belőle elvált.
a házasságnak az égvilágon semmi értelme.
ahhoz, hogy szeress valakit és együtt élj vele, nem kell papír.
"Nekem még annyi plusszt ad (mint nő), hogy tudom, hogy hűséges, nem kapok el tőle semmi nemi sz*rságot..."
de niv vagy!
bszki, tényleg azt hiszed, azért mert van róla papírod, és házasok vagytok, nem kúrhat félre, és nem kapsz el semmit??!!
éppen házasságban a legnagyobb ennek a veszélye.
akik járnak, de már nem jó nekik együtt, szétmennek sok esetben.
egy házasságból nehezebb szabadulni, a rossz hír az, hogy házasságban élő faszik is tudnak nagyon boldogtalanok lenni.
egy csomó ilyet ismerek, elmennek prostikhoz, a nemi bajt meg haza viszik.
te iszonyú naiv, sőt ostoba vagy, ha azt hiszed, h. egy házassági levéllel a megcsalást ki lehet iktatni.
16-os: ostoba vagy te. Nem azért nem kapom el a nemi bajt, mert házas vagyok, hanem mert mindketten hiszünk a házasságunkban, és nem fér bele, hogy félre kúrjunk! Naív sem vagyok, csak azért, mert hiszek a kapcsolatunkban a férjemmel. Te vagy naív, ha azt hiszed, hogy könnyebb kilépni egy "papír" nélküli kapcsolatból. Ha több, mint 10 évig együtt vagy valaklivel/ együtt éltek, gyerek, stb., leperelheti a gatyádat is! Másrészt szánalmas is vagy, ha lenézed a házasokat, mert nekik nem csak egy szaros papírt jelent a házasság! nekem a papír volt a lényeg, amikor hozzá mentem! Hanem az, hogy igenis felvállaljuk egymást törvényesen és Isten előtt is! Nem kell, hogy megérsd! Nem is tudnád, hisz nem egy elveket vallunk! De kikérem magamnak, hogy ócsárolj, csak azért, mert nem fekszem le fűvel fűval minden hétvégén, vagy mert éppen hiszem, hogy van igaz szerelem, hogy van egy társ, aki nélkül nem tudom elképzelni az életemet.
Amúgy, okoska, pont egy fikarsznyi részt ragadtál ki az egész mondandómból, a többi mellől, aminek így értelme sincs! csak ebbe tudtál belekötni? Hihetetlen szánalmas vagy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!