Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mai világban milyen hátrányokkal jár ha egy pár nem házasodik össze?
1: Tévedsz, sok év együttélés után igenis lehet anyagi követelése. ;)
Kérdező: gyerekvállalás esetén sokak szerint megalázó az apasági nyilatkozat.
Adókedvezményt nem tudom, ilyenkor hogy lehet felezni, bár biztos megoldható.
egy este nem jön haza - és ez normális. Tehát minden napodat így élheted :) Mert nem vállalt fel sehol téged, mint egy pár :(
Ja, igen, el lehet válni, de ez csak pótszer a sza*ságra...
Ha gyereketek can nyilatkizni kell rola hogy de tenyleg o az apja. Ez bagyon gaz alapbol. Ha engem nem venne el a gyerekem apja a nevet se akarja ott latni az anyakonyvin...
Aztan a korhazas tema. Bar szerintem ez hulyeseg mert ha azt mondod a felesege vagy tuti nem fogjak kerni az anyakonyvi kivonatot latogatas elott...
Oroklesneseten inkabb az ozvegyi nyugdij ami szerintem erdekes lehet halal eseten ami megint nem mindegy. Ugye.
De amugy a mai vilagban ahogy ket het egyutt jaras utan mar anyosa meg aposa van egyeseknek ugyanugy lehet hazassag nelkul ferje meg felesege is. De ez is gaz szerintem. Ha budos a hazassag akkor NINCS se anyosod se aposod...
Szerintem semmi...ha gyerek születik akkor az apa a nevére veszi..de az is lehet ha élettársaknak minősültök akkor alapból a nevére kerül..nem vagyok jártas a témában..nekem nem derogálna élettársi kapcsolatba szülni..
Nem tartom a házasság jelenleg ismert intézményét semmire sem..vagyon közösség csak..én lelki közösségre vágyom, igazi mély szerelemre..
Ne aggódj ezen csak szeressétek egymást:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!