Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Általában az okos és jelentéktelen nőket veszik feleségül"?
Ez az idézet egy magyar írónő könyvéből származik. Én nem értek vele egyet, de várok más véleményeket is.
"Általában az okos és jelentéktelen nőket veszik feleségül, de életük végéig szajhákhoz vonzódnak"
Így szerepelt egészében
Azokat is feleségül veszik, akik kierőszakolják maguknak, hogy elvegyék őket. Igaz, tőlük gyakrabban el is válnak.
Egyébként az "író" nem nemspecifikus. Vagy az "írónő" férfi megfelelője az "íróférfi"?
Aki a külvilág felé nem egy szajha, és nem rakja ki mindenét ország-világ elé, az azonnal jelentéktelen is egyben?!
Szerintem ez egyáltalán nem így van. Maximum a szajhák akarják ezzel nyugtatni magukat, hogy ha már hosszútávra nem kellene a pasinak, akkor különlegesnek érezhessék magukat legalább ezért.
22/N
Nekem meg azt mondta a nagyi, hogy a jó feleség a konyhában szakácsnő, a nappaliban úrinő, a hálóban szajha.
Életük végéig együtt maradtak a papival. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!