Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak ti aláírnátok ilyen házassági szerződést?
Ezt én iratnám alá a feleségemmel! Természetesen ragaszkodom a gyerekeinkhez,nem tudnék élni nélkülük.Legalább annyi pelenkát cserélek,mint ő,én etetem,fürdetem,altatom őket.Miért ne nevelhetném én őket ?
Egy válásnál jobban ragaszkodnék hozzájuk,mint az életemhez!
Sajnos erről a hàzassàgi szerződés nem hivatott dönteni. Bírósàg dönt a gyerek érdekei alapjàn.
Èn nem ismerek olyan elvàlt/ szakított gyerekes pàrt akiknél az apukànàl vannak a gyerekek. Az ismerőseimnél a 95% le se szarja a kölykét mert fontosabb az új pina akiért elhagytàk a csalàdjukat. Többen kimenekültek külföldre, feketén dolgozgatnak hogy ne kelljen gyerektartàst fizetni. Az egyik visszaköltözött anyucihoz és felmondott a munkahelyén ezért. Nagyon sok fférfi csak a gyerek megcsinàlàsakor szeret jelen lenni. Utàna mikor a nehezebb rész jön, rengetegen meghàtràlnak. Eszükbe se jutna ilyet alàírni. Még ha szàmítana akkor sem. A gyerek nevelése hàtràltatnà a kényelmes életüket.
"Ezt én iratnám alá a feleségemmel! Természetesen ragaszkodom a gyerekeinkhez,nem tudnék élni nélkülük.Legalább annyi pelenkát cserélek,mint ő,én etetem,fürdetem,altatom őket.Miért ne nevelhetném én őket ?
Egy válásnál jobban ragaszkodnék hozzájuk,mint az életemhez!"
Csatlakozom, kolléga, minden szavad az én veleményem is!
39F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!