Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Házasság ennyi idő együttjárás után?
Fiatalon házasodtam egy év után, 14 évig tartott.
Párommal 2.5éve vagyok együtt. Vettünk közös házat, babánk is született.
Sosem tartozik a tervek közé a válás.
Senki nem úgy indul neki.
Ahogy előző írta semmire sincs garancia.
Mi egy hete ismertük egymást, amikor összeköltöztünk, csak azért vártunk az esküvővel három évig, mert én még egyetemre jártam. De nagyjából egy év után már világos volt mindkettőnk számára, hogy egymással szeretnénk leélni az életünket, így a végeredmény szempontjából teljesen mindegy lett volna, hogy egy év után házasodunk össze vagy öt vagy tíz. Nyilván senki sem úgy tervezi, hogy majd x év múlva elválnak, meg aki házasodik, az biztos nem azt tervezi, hogy majd lelép ha jön egy jobb vagy valami, az ilyen helyzeteket az élet szüli, és nem függ össze szükségszerűen azzal, hogy mennyi idő után házasodnak össze az emberek. Sokaknak nyilván az is megbotránkoztató, hogy mi egy hetes ismeretség után költöztünk össze, aztán mégsem rontott a kapcsolatunk kimenetelén ez a "sietség".
Saját tapasztalatom szerint egyébként azok a házasságok bomlanak fel leghamarabb, ahol 7-8-10 éveket vártak az eljegyzéssel. Nem tudom, hogy ezekben az esetekben mi a mögöttes dolog, hogy ha 2 év múlva összeházasodnak is 10 év után elválnak, vagy sem, de mindig az volt az érzésem ezeknél az eseteknél, hogy a nő megelégelte, hogy nem jutnak egyről a kettőre, és kizsarolt egy házasságot, hogy történjen már "valami", de nyilván ez nem oldotta meg a kettejük alap problémáját, szóval ők a társaságban (3 egymástól tök független pár is) mind 1-2 éven belül elváltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!