Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Van itt olyan, akiknek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan, akiknek a házasság nem indult szerelemmel, de a családalapítás ezt is meghozta?

Figyelt kérdés

Arra gondolok, hogy pl. egy pár az esküvő után költöznek csak össze, és nincs semmi extra szerelem a kapcsolatban, csak csupán tisztelet és felebaráti szeretet (legalább egyik fél részéről), de mitől megjött 1-2 vagy több gyerek, fokozatosan közeleg kerülnek egymáshoz a szülők, és egyre erősebb lesz az összetartozás, szerzett, szerelem stb.

Apukám azt mesélte még fiatalabb koromban, amikor nagyon pánikoltam, hogy nem tudok szeretni, és örökre egyedül leszek, hogy az ő és anya esete ilyen volt. Kb egy éven belül, hogy megismerkedtek, már jöttem én (vagy talán annyi se, nem tudom pontosan a dátumokat), majd három éven belül két testvérem. Állítólag öcsém jövetele volt a legnagyobb hatással.

Én valahogy ezt nem tudom elhinni, kicsit becsapva érzem magam emiatt. Már el vagyok jegyezve, de félek az egész élettől, hogy boldogtalan leszek, mert nem tudok igazán szeretni és nem vagyok szerelmes. Ezért vagyok kíváncsi, hogy hallott-e már valaki hasonlót.

2018. márc. 27. 23:42
 1/4 anonim ***** válasza:

Baromság, hány éves vagy hogy mindenáron férjhez akarsz menni, akár szerelem nélkül is? Egyáltalán, minek vagy szerelem nélküli párkapcsolatban? Inkább adj esélyt a szerelemnek. Majd jön az is.

Gondold el, most nincs szerelem, mi lesz ha jönnek a gyerekek, álmatlan éjszakák, problémák, stb. Még egy szerelmet is próbára tesz. Minek akarsz szülni, felebaráti szeretetből?? Mi lesz ha egyszer megismersz valakit, és beüt a nagy szerelem, na akkor mit teszel?

Komolyan nem értelek.

2018. márc. 28. 03:37
 2/4 anonim ***** válasza:

Nem, sajnos nem tudom megerősíteni apukád tapasztalatát. Épp ellenkezőleg. Egyre jobban hűl ki a kapcsolat, ahogy az idő halad, a problémamegoldások, a napi feladatok cipelése még a maradék romantikát is felemészti.

És igen, jön kívülről valaki, ha nem a férjed életed szerelme, akkor sajnos ez is valós veszély úgymond, hogy a szerelem egyszer csak lecsap rád, és szenvedhetsz mint a kutya vagy te, vagy a családod többi tagja -ha engedsz a vágyaidnak.

Nem javaslom, hogy szerelem nélkül köss házasságot. Nagyon szar.

2018. márc. 28. 08:17
 3/4 anonim ***** válasza:

Azt kell mondanom, hogy apukád a ritka kivétel. A gyermekvállalás, a hosszú évek még a jól működő kapcsolatot, a szerelmet is meg tudja cincálni. Hogy apukádnál ez pont fordítva történt, az kész csoda.

Én nem ajánlom, hogy szerelem nélkül házasodj. Gondolom fiatal vagy még, nem hajt a tatár, hogy mindenképp családot akarj már alapítani. Várj még, biztos jön majd olyan ember az életedben akibe szerelmes leszel.

2018. márc. 28. 08:56
 4/4 A kérdező kommentje:
bocsi, de nem akarok ide mindent kitárni. A választ megkaptátok üzenetben.
2018. márc. 29. 00:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!