Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Miért itélik el a nyitott...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért itélik el a nyitott házasságban élőket?

Figyelt kérdés
2018. márc. 21. 14:53
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/73 A kérdező kommentje:
Nekem kapcsolatok közt is kelett szex fiatalabbként is. Azért mert nincs vkinek épp tartós párja,senki ne várja el egy egészéges nőtől v pasitol a cölibátust.
2018. márc. 22. 19:59
 62/73 anonim válasza:
100%
#61 Véletlenül nem szenvedsz a PSAS-ban vagy a nimfóban, hűtlenségben? Kevés a férjed és itt eléd ki magad? :D
2018. márc. 22. 20:15
 63/73 anonim ***** válasza:
100%

Látom csak hajtod a magadét :D mert ti legalább tudjátok...képzeld mi is tudjuk egymásról..hogy nincs!!!...ha meg már kihűlik a kjapcsolat akkor meg vált az ember. Komolyan anynira szánalmas már hogy a monogámokat mindenáron a titokban félrekúrós hazugoknak akarod beállítani bezzeg ti vagytoka jók akik otthon kibeszélik hogy milyen volt a napi dugás a dugópajtival..minden szavadból üvölt a düh meg a frusztráltság irigység bárhogy is tiltakozol meg teszed fel újra ugyan azt a lemezt. Ezzel csak szánalmasabb leszel de igazad nem lesz.

De hajrá írd le még ugyanazt 1000szer :D

2018. márc. 22. 20:27
 64/73 anonim ***** válasza:
100%

Őszintén lesza.rja azt is mindenki, hogy neked kapcsolatok között kellett-e (két ll egyébként) szex.Élj így, te dolgod.

Szerintem felesleges ezt a "nőt" válaszokkal megtisztelni, én már bánom, hogy írtam párat.😃

2018. márc. 22. 20:44
 65/73 anonim ***** válasza:
100%

Hogy jön ez ide???? Senki nem beszélt itt arról hogy cölibátust kell fogadni ha épp nincs pasid.

Az igazi párkapcsolat és a házasság amiben szerelem, szeretet, megbecsülés, tisztelet, húség van, az viszont 2 emberről szól.

A szimpla viszony lehet akár nyitott is, ha valakinek arra van igénye, de ilyen esetben kizárt, a komoly érzelmek megléte egymás iránt. Igen, nyitott "kapcsolat"= állandó dugópajti az alkalmiak mellé. Ennyi a viszonyod a "férjeddel".

Itt mindenkinek teljesen mindegy, hogy te, állandó szexpartner hiányában épp szexeltél-e vagy sem. A kérdés egyáltalán nem erről szólt. Összekevered a dolgokat.

2018. márc. 22. 21:36
 66/73 A kérdező kommentje:
Nem ennyi a viszony,de mi külön választjuk az egymással szeretkezést és a mássokal valo szimpla dugást. És nem rohanunk válni,mert egyikunk nagyobb étvágyu,mert van szeretet tisztelet,és se én se ő nem vállalt sose huséget egy kapcsolatában se. De nem kérek több választ. Lezártam.
2018. márc. 23. 00:14
 67/73 anonim ***** válasza:
100%
Talán túl korán házasodtatok össze. Ha egyszer a párod megállapodik, akkor nem biztos, hogy maradni akar egy ilyen házasságban, ahol azt sem tudjátok hànyszor léptetek félre. Szerintem beszéljétek meg, hogy meddig akartok így élni?! Mert nehéz elképzelni, hogy életetek végéig.
2018. márc. 26. 09:35
 68/73 anonim ***** válasza:
100%
Munek hazasodott meg ennyibol?
2018. márc. 27. 08:11
 69/73 anonim ***** válasza:
0%
Készen van a házaséletről és a párkapcsolatokról szóló ,nagy könyvem ami 550-nél is több oldal és szexológia és pszichológia is egyben, sok adattal, történelmi visszatekintéssel. mellékletek+fotók. benne minden választ megtalálhatsz. írj privátban, ha érdekel, E-book!
2018. márc. 27. 15:17
 70/73 anonim ***** válasza:
Miért? Elítélik? Hol?
2018. márc. 28. 08:24
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!