Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért itélik el a nyitott házasságban élőket?
Látom csak hajtod a magadét :D mert ti legalább tudjátok...képzeld mi is tudjuk egymásról..hogy nincs!!!...ha meg már kihűlik a kjapcsolat akkor meg vált az ember. Komolyan anynira szánalmas már hogy a monogámokat mindenáron a titokban félrekúrós hazugoknak akarod beállítani bezzeg ti vagytoka jók akik otthon kibeszélik hogy milyen volt a napi dugás a dugópajtival..minden szavadból üvölt a düh meg a frusztráltság irigység bárhogy is tiltakozol meg teszed fel újra ugyan azt a lemezt. Ezzel csak szánalmasabb leszel de igazad nem lesz.
De hajrá írd le még ugyanazt 1000szer :D
Őszintén lesza.rja azt is mindenki, hogy neked kapcsolatok között kellett-e (két ll egyébként) szex.Élj így, te dolgod.
Szerintem felesleges ezt a "nőt" válaszokkal megtisztelni, én már bánom, hogy írtam párat.😃
Hogy jön ez ide???? Senki nem beszélt itt arról hogy cölibátust kell fogadni ha épp nincs pasid.
Az igazi párkapcsolat és a házasság amiben szerelem, szeretet, megbecsülés, tisztelet, húség van, az viszont 2 emberről szól.
A szimpla viszony lehet akár nyitott is, ha valakinek arra van igénye, de ilyen esetben kizárt, a komoly érzelmek megléte egymás iránt. Igen, nyitott "kapcsolat"= állandó dugópajti az alkalmiak mellé. Ennyi a viszonyod a "férjeddel".
Itt mindenkinek teljesen mindegy, hogy te, állandó szexpartner hiányában épp szexeltél-e vagy sem. A kérdés egyáltalán nem erről szólt. Összekevered a dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!