Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért itélik el a nyitott házasságban élőket?
Figyelt kérdés
2018. márc. 21. 14:53
21/73 anonim válasza:
Ez még mindig nem válasz arra, hogy aki vállaltan nyitott kapcsolatban akar élni, az miért is ragaszkodik a házasság intézményéhez...:D Mi volt a fogadalmatokban, "ígérem, nem hozok haza szifiliszt"?:D
22/73 A kérdező kommentje:
Mert szeretem a férjem,ő is engem,de mindkettőnknek van testi szügséglete is,a szerelem ami amugy is elmulik marad a szeretet, de az se ér semmit ha az nem elégül ki.
2018. márc. 21. 16:08
23/73 anonim válasza:
Annyira unalmasak ezek a "miért ítélik el" kérdések. Csak
24/73 anonim válasza:
Nem unod még? Már széttrollkodtál pár kérdést a csudatökéletesházasságoddal, ahol mindenki arra kúr, amerre szeretne. Már a kérdésed elolvasásánál láttam, hogy te leszel az, de a kommentjeid alapján már 100%.
Ha annyira boldog a házasságod, miért kell napok óta tombolni több kérdés alatt?
25/73 A kérdező kommentje:
Nem szoktam a kommentjeimben a mindeki félre kurását reklámozni.. Inkább a gerinces válás hasznosságáról szoktam irni, és általában az egészégügy és a számtek kategoriában válaszolok,ritkán a családiban. De igaz ami igaz, a vallástól kiütést kapok,és gyülölöm az alkoholistákat is,akik itt is simogatva vannak mindig. :D
2018. márc. 21. 16:17
26/73 anonim válasza:
Linkelj már be pár kérdést, ahol dicsérik a "gerinctelenül válókat" és simogatják az alkoholistákat.:D Tudod, én pl. valóban rendben vagyok magammal, épp ezért nem érzek késztetést, hogy kérdést írjak ki, pláne egy ilyen személyes témában. Úgyhogy erősen megkérdőjelezhető, hogy neked tényleg oly tökéletes-e az életed, ha itt magyarázkodsz és próbálod az önképedet építgetni.:D
27/73 anonim válasza:
Jó érv lenne, amit írnak, de most őszintén:
Ha bemennének és elválnának, majd ugyan úgy élnének tovább, változtatna valamit?
Nem :)
28/73 anonim válasza:
Engem speciel nem érdekel ki él nyitott házasságban. Nekem nem a műfajom, a többieket meg azt csinálnak, amit akarnak. Maximum csodálkozom, hogy valakiknek ilyen sok felesleges energiájuk, idejük és pénzük van több szálat futattni.
29/73 anonim válasza:
Meg persze jó érzés lehet az a derűs nyugalom is, ami az ilyen párokban él az innen-onnan felszedett nemi betegségek iránt. Hiszen van, amit orálisan vagy gumi mellett is el lehet kapni.
30/73 A kérdező kommentje:
Normális házasságban is van orál. Amugy megy van ám partner szürés is,akárkivel nem kell leállni.
2018. márc. 21. 18:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!