Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Miért itélik el a nyitott...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért itélik el a nyitott házasságban élőket?

Figyelt kérdés
2018. márc. 21. 14:53
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/73 anonim ***** válasza:
94%
Az ember nem azért él kapcsolatban/házasságban, mert társadalmi elvárás. Azért vagyok hűséges, mert szeretem a párom és nem akarok mással szexelni. A kapcsolatom minden téren teljesen kielégítő, akkor miért kellene nyitott kapcsolatban élnem? Pont lefosom, hogy a szomszédok és a többi ember mit vár el, ha nem akarnék hűséges lenni, akkor dugnék orrba-szájba mindenkivel, de én pl.azért nem tudnék nyitott kapcsolatban élni, mert a páromon kívül nem vágyom másra. Ahogy ő sem.
2018. márc. 21. 15:28
 12/73 A kérdező kommentje:
De ha nem jo az ágyban v nem egyformán akarjátok csinálni,nem egy forma az étvágy,akkor el váltok csak ezért? Szexelni meg kell,mert feltölt.
2018. márc. 21. 15:30
 13/73 anonim ***** válasza:
92%

Nem kérlek, hanem el se jutunk a házasságig, ha nem egyforma az igényünk.

Ha pedig időközben módosul, akkor összehangoljuk és nem a házasságon kívül keressük a megoldást.

2018. márc. 21. 15:32
 14/73 A kérdező kommentje:
Hogy h nem juttok el a házasságig? Házasság előtt nincs szex honnan tudnátok h nem jó, az bün,mondják az okosok,elmaradottak,v mégse?
2018. márc. 21. 15:34
 15/73 anonim ***** válasza:
100%
Hogy jön a házasság előtti szex a "nyitott házassághoz"? Egyiknek a másikhoz semmi köze. Te már kevered a vallást ebbe az egészbe. Erősen vallásos emberek nem szexelnek házasság előtt, mert bűnnek tartják... de nem mindenki vallásos. Ettől függetlenül egy nem vallásos egyén még lehet erkölcsös és ha már házasságot kötött valakivel, akkor nem szexel a fél várossal.
2018. márc. 21. 15:43
 16/73 anonim ***** válasza:
100%
Minek kavarod ide a házasság előtti szexet? Annak semmi köze nincs a fő kérdésedhez, és nem is igaz az az állítás, hogy tömegesen elítélnék. Legfeljebb az egyház, mert az a szexet csak gyereknemzésre használná, de ez manapság már elavult. A házasság nem, mert a szerelmen alapul, és az kizárólagos. A szexnek is a szerelmen kéne alapulnia, nem testgyakorlatnak lennie. Hiányoznak belőled az érzelmek. Valószínűleg az anyádtól nem kaptad meg az egészséges személyiség kialakulásához szükséges kötődést.
2018. márc. 21. 15:44
 17/73 anonim ***** válasza:
92%

Honnan veszed ezt a hülyeséget, hogy házasság előtt nincs szex? Nagyon ritka ez manapság, akik viszont ezt komolyan veszik, azok a házastársi hűséget sem csak dumának gondolják. A szex jó, persze, de a házasság messze nem csak erről szól.

Felőlem mindenki úgy éli az életét, ahogy akarja, de a nyitott házasságot én is értelmetlennek érzem a mai világban, amikor tökéletesen elfogadott az élettársi kapcsolat is. Valahogy ellentmondásban van a "fűvel-fával b..szunk, mert jólesik" című fene nagy modernitás, meg a házassághoz, mint ún. avíttas intézményhez történő ragaszkodás.:D Ha pedig valaki ezt még reklámozza is, az szánalmas.

2018. márc. 21. 15:47
 18/73 anonim ***** válasza:
92%

Kérdező neked nagy zűrzavar van a fejedben. A legtöbb (nem nyitott) házasdságban élő ember szexel házasság előtt, de ettől még nem él nyitott házasságban. Egyébként nekem mindegy, kinek milyen a házassága, de nehezen tudom elképzelni ezt a jelenetet:

- Drágám, mit csinálunk a hétvégén?

- Azt nem tudom, hogy te mit csinálsz, de nekem randim van a legújabb szexpartneremmel.

- Ok. akkor én elviszem Állatkertbe a gyerekeket, de jövő szombaton én akarok.....

2018. márc. 21. 15:47
 19/73 A kérdező kommentje:
Én különválasztom az érzelmeimet mindenben,sose voltam túl nyálas,szeretkezek mert szeretem,de nem szerelem miatt,az illuzio rozsan lufi,kipukkad,a szeretet marad.. De van h csak szexelek mert kiakarok elégülni,v közösen másokkal akik hasonló házaspár,de ettől még nem vagyok érzéketlen csak racionális.
2018. márc. 21. 15:49
 20/73 A kérdező kommentje:
Azok se jobbak ám akik évekig szeretőt tartanak a válás helyett,azokat persze ajnározzák itt és lepontozzák a gerinces válásrol irokat h előbb válni aztán ujat keresni.. Sapka van sapka nincs. :D
2018. márc. 21. 15:56
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!