Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Miért itélik el a nyitott...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért itélik el a nyitott házasságban élőket?

Figyelt kérdés
2018. márc. 21. 14:53
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/73 A kérdező kommentje:
Az ember sose volt monogám,ez külső kényszer amit bele plántálnak abba akibe lehet és utána v félre dug v leszenved adott novel 20 évet ugy h inkább otthon sincs. Ennyi. 18 évesen se voltam monogám,a férjem sem,sose leszünk azok.
2018. márc. 22. 17:39
 52/73 anonim ***** válasza:
100%
48-hoz csatlakoznék. Szerintem is az lehet a baj veled, hogy nehéz ám komolyan venni egy ennyire buta embert, mint te.
2018. márc. 22. 17:56
 53/73 anonim ***** válasza:
100%

Ha valóban boldoggá tenne téged ez az életmód, nem az interneten keresnél önigazolást, és nem bizonygatnád idegeneknek az örömteli nyitott kapcsolatodat, csak élnéd az életedet ugrálnál farokról-farokra és kész. Röhejes egy ilyen viszonyt házasságként emlegetni, mert ez nem az, akár van róla papírotok, akár nincs.

A házasság nem erről szól. Az, hogy vannak párok akik nem őszinték, nem vállalják fel magukat és ezért titokban csalnak, ettől teljesen független dolog. Azokat sem tartom igazi házasságoknak. Nem kell azzal takarózni, hogy ők bezzeg sunnyogva csinálják. Azért csinálják úgy, mert gerinctelenek. Ennyi.Nem mások életével kell példálózni.

2018. márc. 22. 18:09
 54/73 anonim ***** válasza:
100%

Most olvastam az utolsó hozzászólásodat. Te tényleg írtó buta vagy. Mit nem értesz azon, hogy nem minden ember érzi jól magát attól, ha fűvel-fával lefekszik a párja mellett? Az egy érzés, hogy valakinek nincs szüksége másra, csak 1 partnerre, mert az minden szempontból kielégítő (kölcsönösen) és nem társadalmi nyomás.

Bár aki ennyire primitív szinten mozog, annak nem csodálom, hogy nem jut el az agyáig. Elvileg az is társadalmi elvárás, hogy a nők gyereket szüljenek, mégis vannak olyanok akik nem szeretnének gyereket vállalni soha, mert így döntöttek, mert nem érzik mindenáron szükségét, mert nem mennek a birka tömeg után mindenben.

Az ember egy önálló, gondolkodó lény aki képes saját döntéseket hozni, és úgy élni, ahogy ő maga jól érzi magát. Ennyire nehéz felfogni?

2018. márc. 22. 18:17
 55/73 A kérdező kommentje:
Mi legálább nem ugrálunk kapcsolatbol kapcsolatba gyerekeket hurcolva uj környezetbe,féltesókat szaporitva,a szex meg nem házasság de még csak nem is kapcsolat függő..
2018. márc. 22. 18:34
 56/73 anonim ***** válasza:
100%

Mivel nekem ez a szakmám kijavítalak: az ember NEM poligám. Nem is monogám. Hanem meghatározhatatlan. Vagyis aki hűséges, az nem egy idióta, hanem neki az az erkölcse és kész.

Te miért vagy ilyen ki....ott idióta? Mit érdekel téged, hogy mások hogy élik az életüket? A válaszolók többsége leszarja, hogy hogyan dugtok félre a férjeddel, te viszont úgy acsarkodsz, mintha az életed múlna azon, hogy bebizonyítsd, hogy milyen boldog vagy.

Oké. Ki nem szarja le? De tényleg. Én leszarlak téged. Te leszarsz engem. Senki nem erőlteti senkire a gondolatait.

Sztori vége.

2018. márc. 22. 18:47
 57/73 anonim ***** válasza:
100%

Te meg azt plántálod magadba hogy a világ legtermészetesebb dolga hogy a pasidnak más nőre is szüksége van rajtad kívül, és majd megőrülsz a gondolattól hogy másnak meg nem :) Csak ki ne pukkadj az irigységtől.

Ez a műsorozás meg irtó szánalmas már. Csak hajtod magadét kétségbeesetten: félredugás titokban meg megalázás meg csonkacsalád mert még belegondolni is fáj hogy nincs ez mindenhol így.

Szánalmas vagy.

2018. márc. 22. 19:21
 58/73 A kérdező kommentje:
Nyugi mi legalább tudjuk h a másiknak van szexpartnere neki is nekem is nem pillogtunk hulyének nézve. A szex az élethez tartozik nem a házzaság v a kapcsolat függvénye.
2018. márc. 22. 19:40
 59/73 anonim ***** válasza:
100%

A monogàmok sem ugràlnak ide- oda . Ha egy kapcsolat esetleg véget ér, az egy màsik dolog. A monogàm kapcs. nem azt jelenti hogy végleg leàllsz az első jöttmenttel aki az utadba kerül, hanem azt, hogy keresed a hozzàd passzoló pàrt, és amíg valakivel ezen az úton együtt vagy, nem kefélsz orrba szàjba màsokkal. Nem vàlaszthat mindenki elsőre jól, de amikor megvan az igazi, az mellett kitart az ember. Aki nem csak monogàmnak hazudja magàt mert kèpmutató, hanem valóban az. Nekem pl 3 kapcsolatom volt életem soràn, az első kettő rossz vàlasztàs volt 1 évet sem voltam velük. A 3. viszont kitart 8 éve, és ez màr nem vàltozik , mert mindent megtalàltunk egymàsban ahhoz, hogy élethosszig tartson erőltetés nélkül.

A nyitott kapcsolat nem garancia arra, hogy mindig veled lesz és a többit csak kóstolgatja, csak szólok. Még mindig vicces az ahogy magyaràzod a bizonyítvànyod:) És próbàlod màsokra erőszakolni a sajàt nézeteidet.

2018. márc. 22. 19:52
 60/73 anonim válasza:
100%
Én nem ítélem el őket csak úgy gondolom, hogy nincs köztük valódi kapcsolat. Ha a nyitott kapcsolat azt jelenti, hogy mással is összefekszenek vagy a feleség idegen férfiakkal dugatja meg magát azt nem lehet párkapcsolatnak hívni és bizonyára a férje sem szereti.
2018. márc. 22. 19:57
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!