Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy hónapja szültem, minden megváltozott, mintha már nem szeretne. Mi lenne a gond?
Meg kerdezhetem hogy előtte normális volt, úgy fértek hogy észre vettél v mi furcsán a baba születése előtt...?
És van meg egy kérdésem mert hallottam v mit és nem tudom hogy igaz -e.... apád szülés volt?
Sokakban kivált olyan érzést a szülés után , mármint ha a szülessen részt vesz egy kicsit eltaszítja magától a nőt.
Bar nem tudom hogy igaz-e...?!
Tudom hogy mi a baj....
mondtam neki hogy legyen ő felül (mert csak úgy tudok elmenni és ezt ő is tudja..
és rá gondoltál ??? hogy ő neki hogy jo?....
Nekem is ugyan ez volt a párom kicsit lusta volt mozogni, de engem nem zavart...
De ne hatagudj rám, lehet hogy ez zavarja és aktívabb lány után gőg nézni , vagy új barátnőt keresni.
Reggebben más voltál gondolom diktál felül IS?!
Igaz?
Ha nem akarta volna a gyereket az rendben is volna, de már meg van , felesleges a múlton agyalni mert vissza senki sem tudja fordítani.
Senki!!!:(
Most egy a fontos a pici boldogsága és persze a párkapcsolat ha meg van szerelem , én így gondolkodnek , gondolkodom férfi létemre....
Szeretem egy jó beszélgetés kettőtök között, és kompromiszum....
Ha mindkettő fel akarja persze... egy picinek apara ugyanúgy szugsege van mint az anyára....
Nem felesleges. Ugyanis sok nő szüli meg a gyereket akkor is, ha a férje nem akarja. Vannak akik titokban nem veszik be a gyógyszert meg ilyenek. Szóval marhára nem mindegy a dolog, ilyenkor például nem kéne nagyon sajnáltatni magát, meg meglepődni, csak azt eszi amit főzött aki ilyet csinál. Ez lehet a következménye, ha olyannak szül aki nem vágyik gyerekre, akinek rágni kell a fülét stb. Szóval tessék tükörbe nézni. Kb ennyi.
Ha másról van szó, pl nem ismerték meg egymást eléggé a házasság előtt, akkor sem meglepő a dolog, ezt a problémát szintén a férjével kellene megbeszélnie őszintén.
Kérdező, beszéljétek meg. Ha a férjed nem partner a kommunikációban, akkor vagy jó hosszú boldogtalanság és társas magány vár rád, vagy válás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!