Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Megbántad hogy megházasodtál?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megbántad hogy megházasodtál?

Figyelt kérdés
2018. febr. 25. 07:54
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
83%

Az szerelem mint olyan mulandó, nem állandósult állapot. A házasság elkötelezettség, anyagi és érzelmi kötelék aztán a gyermekek felnevelésére szövetség. Szerintem az ember előbb élje ki magát ,valósitsa meg amit akar pl. utazás ,külföldi munka és legyen lehetőleg anyagilag független.

Alapból tiszában kell lenni azzal én mit várok el és a partnerem is és mit tudunk egymásnak nyújtani mennyire vagyunk partnerek.De ez igy is ugyis lutri minden eset más.Valahogy az a tapasztalatom a sex amikor törvényesitve van ,na onnan leül az egész .És a másik ahogy múlik az idő

egyre esélytelenebb ez a társkeresés... A felhozatal már

egyre rosszabb.....

2018. márc. 1. 21:26
 22/29 ququcs ***** válasza:
Mondhatni !!!!!
2018. márc. 2. 11:55
 23/29 anonim válasza:

Mi a hazassagunk elott 8 boldog evet eltunk le egyutt. A 8. evben osszehazasodtunk, ra egy fel evre jelentkeztek a problemak, olyan dolgok amik elotte soha. Rossz barati tarsasag, kocsmazas... probaltam eleinte jo felesegkent engedni szabad teret, de nem tudom, sok valakitol hallottam mar, hogy regota tarto kapcsolatukat a hazassag tette tonkre. Nem tudom, nem is allitom, hogy igy lenne, de azert azt mondom h most lennek egy eskuvo elott jobban atgondolnam, hogy az a papir szamit e annyit.

Termeszetesen nem minden hazassag ilyen, sot nem is lebeszelni akarlak rola, hisz minden no alma, hogy boldog feleseg lehessen. Es ha eskuvo elott allsz, sok boldogsagot kivanok nektek.

2018. márc. 3. 22:45
 24/29 anonim ***** válasza:
21-es. A válás is egy baromság 40 felett. Minek? Cseberből vederbe? A nőknek akkor már egy anyagi támasz kell, hogy az 1-2 gyerekének meglegyen a jövője. Nem megsérteni akarom a nőket, de az ismeretségembe (diplomás, intelligens, jó egzisztenciával rendelkező férfiak) azt látom, hogy az elvált gyerekes nők 3 nap után szerelembe esnek, beköltöznek a férfihoz, nyalják-falják őket, mindezt a bankkártyáért. Nem egy, nem két esetben voltam szemtanúja ezeknek, ráadásul a férfi ismerősömnek is kapásból feltűnt mindez. Rövid úton lapát. Újabb társkeresés...gyerekes elvált nő... a sztori ismétlődik. Az a nő aki meg 40 évesen még mindig egyedülálló, attól meg az Isten mentse meg a férfi társadalmat.
2018. márc. 3. 23:33
 25/29 A kérdező kommentje:
Nekem nem álmom hogy férjhez menjek,nem is akarok,persze oké hogy romantikus ha egy férfi azt gondolja,akarja hogy legyek a felesége,megkéri a kezem,de akkor sem.Gyereket se akarok,mert ezer esetet láttam életemben már,mindenhol elkapkodtak mindent ezen a téren,sok esetben megbánják mind a házasságot,meg a gyereket is,persze utána azt mondják hogy hú de jó hogy van,de mellette beismerik amit leírtam,mert gondok vannak.Közelítek a 40-hez nőként,volt rövid-hosszú kapcsolatom,de egyiknél se tudtam volna azt mondani,hogy na igen,ő lesz az,mert minden szakítás után azt éreztem hogy mégse volt az olyan jó mint hittem,és hiába akarták,szerencsére egyiknek se szültem gyereket.Úgyhogy most szingliként tengődök nulla ismerkedési kedvvel,kissé aggaszt hogy ilyenre azt mondják általában hogy defektes egy nő tuti ha eddig nem hozott össze semmit,de inkább legyen ez,mint hogy elvált legyek 3 gyerekkel,ezzel persze nem akarok leszólni senkit,mert előre nem lehet látni az időben.
2018. márc. 4. 09:49
 26/29 anonim ***** válasza:

A 40 felé közelitő hölgynek: Azért legalább egyszer ki kell próbálni ezt a házasságosdit, 100% partner úgysincs de valamiféle alkut kell kötni hiszen mi sem vagyunk tökéletesek és a másik nem szabad kihagyni a gyermek vállalást mert egyszer csak késő lesz ,a biológiai óra ketyeg főleg a nőknél.És az idő visszafordithatatlanul elmegy mellettünk - mire észrevesszük késő.

Meg a másik amikor kimondja valaki hogy 40 elmúlt és egyedülálló - értem az alatt hogy soha nem volt házas - az mindig egy kicsit gyanús ...és óhatatlanul felmerül a kérdés ugyan miért ???

2018. márc. 4. 20:42
 27/29 A kérdező kommentje:
26-os : engem inkább az irritál,hogy nincs olyan férfi,aki ne lenne elvált,vagy ne lenne pár gyereke.Nekem ez nem pozitív,hanem csak negatív ismerkedéskor.
2018. márc. 4. 21:16
 28/29 anonim ***** válasza:
Ha én elválnék, akkor tutira egy olyan nőt keresnék, akinek van már gyereke. A 40 éves tinik valahogy nem vonzóak már. Azon meg mit csodálkozol, hogy egy 40-es férfinek már van gyereke, esetleg elvált? 20-30 között kell keresni az egyedülállókat... :D
2018. márc. 7. 17:35
 29/29 anonim ***** válasza:

Persze. Itt még jó magaviselet esetén sem harmadolják ezt az életfogytiglant. :-))

Viccet félretéve; igen, néha megbánja az ember. Előfordul, hogy pokolba kívánja a másikat, de aztán persze mindig győz a szerelem, amely még sok-sok év után is él köztünk.

2018. márc. 12. 21:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!