Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megbántad, hogy megházasodtál?
Figyelt kérdés
Ha igen, miért?2010. okt. 17. 13:05
1/37 anonim válasza:
Nem bántam meg egy percig sem még az 5 év alatt, nagyon szeretem a férjemet.
9. éve vagyunk együtt, én 28 vagyok, ő 33 éves.
2/37 anonim válasza:
Nem bántam meg, imádom a férjem, boldog házasságban élünk.
3/37 gratis30 válasza:
Erre a kérdésre nem lehet általánosságban feleni, mert az én házasságom válással végződött rossz tapasztalatokkal, viszont ha a mostani páromat venném el biztos mást mondanék pár év múlva. Van akinek bejött és van akinek nem.
4/37 anonim válasza:
Én még nem vagyok házas, anyu viszont megbánta, apám nem becsüli, pedig lenne miért, és anyu nagyon sokat csalódott apámban.
5/37 anonim válasza:
11 éve ez volt életem legjobb döntése. Soha egyetlen pillanatig nem bántam meg. Csodálatos férjem van.
6/37 anonim válasza:
Látom többségében hölgyek írnak, akik nagyon boldogok. :)
Vajon az urak is ilyen nagy arányban gondolják így?
7/37 anonim válasza:
Nem bántam meg. Harmincévi házasság után is jól érzem magam.
9/37 anonim válasza:
Bár én már elváltam, de hogyan is mondhatnám hogy megbántam, amikor itt a két szép gyönyörű gyerekem?
10/37 anonim válasza:
Mi négy éve vagyunk házasok, cseppet sem bántam meg sőt!
Már öten vagyunk és még kettő jön hamarosan, szóval kitehetjük a "Megtelt!" táblát... :D
28/L a párom, én 29/F.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!