Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megbántad, hogy megházasodtál?
nem bántam meg, hogy férjhez mentem. több okból sem.
nem a miénk a legbldogabb házasság, csupa rózsaszin köddel és szenvedéllyel, de! a férjem elég nyomoronc családból jött, ahol a sznobizmus és a látszat sokkal fontosabb, mint a szeretet. nem könnyű egy olyan emberrel családot létrehozni, akinek gőze sincs arról, milyen egy család, hogyan kell szeretni. ha nem mentem volna hozzá, valószinűleg az első nehézségek egyikénél feladtam volna küzdelmet és már rég nem lennénk együtt, így viszont harcoltam érte, értünk, a családunkért, hogy a férjemből jó férj és jó apa legyen. nem mondom, hogy maradéktalanul sikerült, pedig már eltelt 9 év, de jó úton haladunk és van még időnk.
Meg-e!!Mint a p----a!!Ha neked is lenne egy impotens, alkesz férjed meg egy enyhén értelmi sérült gyereked és az apósodék házában élsz akkor te sem tapsikolnál!!
Amig gyerek nincs addig könnyű válással megoldani,de ha már van akkor ciki.
A válasz írója 91%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 13:32
Az igen! Gratulálok! :)
Azt nem bántam meg, hogy megházasodtam - azt bánom, hogy elváltam.
Mint a legtöbb öntelt és ostoba férfi, egyszer én is azt gondoltam, hogy van élet a házasságon kívül. 16 évnyi házasság és egy válás után azt mondom, hogy nincs,
szerintem nem találtak ki jobb intézményt ennél. Ebben egészen biztos vagyok, még akkor is, ha nekem nem sikerült. Ezért szívből gratulálok a sikeres házasoknak, mivel szerintem az ilyen párok mögött a legtöbb esetben valódi értékek és teljesítmény van.
Ahogy látom a fajtámat, vagyis a férfitársadalom többségét, ha az idejéből, energiájából, leleményességéből és a pénzéből, csak fele annyit fordítana a feleségére és a családjára, mint a saját karrierjének csiszolgatására, vagy szőke, lap-topos csúcsragadozók és kaméleon arcú barátok bizalmának megnyerésére, akkor ez a földgolyó, telis-tele lenne boldog nőkkel. Nyilván problémák és feszültségek akkor is lennének, de az biztos, hogy nem lenne ennyi törött lélek.
Konklúzió: A házasság jó, ha mégsem, akkor lehet hogy a hiba az Ön készülékében van uram/hölgyem!
Tisztelt Utolsó!!Biztos a házasságodban is a hazudozásoddal volt a baj!!Mint itt!!Ezt a hozzászólást ha férfi irta akkor olyan kutya legyek mint Rex felügyelő!!
Van sok igazság abban amit leirtál,csak a Te rózsaszin ködöd amin kereszül nézed a dolgokat szerencsére nincs ott mindenki előtt!!
Véleményem az hogy olyan ne adjon tanácsot aki nem tudta megbecsülni a jót!!
Fogd szorosra a szád-vond le a megfelelő tanulságot és jobban becsüld meg a következő társad---legyen az akár férfi akár nő!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!