Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megbántad, hogy megházasodtál?
14 évesen ismertem meg az akkor 29 éves férjemet, van két gyerekünk, 15 éve vagyunk együtt (ebből 4 év házasság).
Sosem bántam meg, persze voltak nálunk kisebb összekapások, mint mindenki másnál, vágtunk egymás fejéhez nem komolyan gondolt kijelentéseket, de a kibékülés sosem váratott magára, max. 30 percet :D mostanában nem veszenkszünk és ez nagyon jó
Soha ne mond, hogy soha. nem tudhatod, hogy mit hoz még az élet, még csak 18 éves vagy
Én is azt mondtam, hogy nem akarok férjhez menni. De amikor a párom megkérte a kezem, rögtön igent mondtam.
És azóta eltelt már 6 év, de egy pillanatra sem bántam meg.
28N
28 éve mentem férjhez, több mint 30 éve együtt vagyunk
életem legsz@rabb döntése volt
bárcsak újra kezdhetném
a gyermekeimet, és az unokáimat imádom, ennyi a "hasznom"
14:35 Engem is lepontoztak, pedig semmi olyat nem írtam ami rossz lett volna... Különösebben nem érdekel ez a pontozás, butaságnak tartom. Rengeteg értelmes ember kommentjét lehet olvasni, aki még csak az 50°-ot sem éri el. El meri mondani a véleményét, és ez sok embernek nem tetszik! Én is nő vagyok és nem ugrálok a házasságért, pedig évek óta együtt élek a párommal. Szeretem őt tiszta szívemből, és ehhez nincs szükségem papírokra.
Senki nem kérdőjelezi meg itt más boldogságát, mégis aki más véleményen van lepontozzák, mert ezt élvezik. :P
Én megbánnám ha házasodnék,nem vagyok házasságpárti,tiszta hülyeség(hiába gyönyörű az esküvő,pénzkidobás) úgyis a vallás lesz vége 1szer valamikor,meg egyébként vannak olyan nők ,hogy azt hiszi,h minden rendben van a párjával hűséges.stb szeretője is lehet titokban házasság alatt,sose lehet tudni.papírok nélkül elvagyok,nekem az a fontos h szeretjük egymást,mit ér a papír?nem a papíron kell bizonygatni ,h szeretjük e egymást????!!!!hanem ott a szív legbelül,érzelem.
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!