Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lesz ez még jobb?
Tehát gyakorlatilag a nagyobbik gyerek megérkezése óta ilyen. Eléggé befésultnak hangzik, szerintem ő valahol elfáradt félúton a gyerekkel és most a második is elkezdi éreztetni a hatását a szervezetén...
Leültél vele beszélni, hogy milyennek látja épp az életét? Lehet észre sem veszi, hogy benneragadt a szürke monotonitásban, ingerszegény a környezete és kicsit ki kéne rázni. Pl elmenni közös programokat csinálni, élményeket szerezni. Szerintem pl egy kirándulás az erdőben, vagy egy hosszú hétvége kicsit kizökkentené és adna neki újra okot a mosolyra.
Ahogy olvastam, nekem az volt a benyomásom, hogy depressziós.
Pszichológust ajánlok, de komolyan. Lehet, hogy egy bogyó kéne, hogy helyrejöjjön. Tudod, hogy van, mikor a hormonok máshogy játszanak az agyban, és ez okoz depressziót.
Ajánld fel neki ezt a lehetőséget, és ez ám sokszor a gyeses emberen jön ki. Nekem is nehéz itthon ám évekig, mikor egy társasági ember vagyok, és beszorulok két babával egy lakásba, és ez az össz napi kommunikációm, hogy ki bújik el, ki huny és kukucs.
Szeretem őket, de ez egy értelmes felnőtt nőnek hosszútávon ám tud lelombozó lenni, évekig, minden nap.
Ezen én is átestem. Sőt még rosszabbul jártak, mert a párom vitatkozott is mindenért. Nálunk már a terhesség alatt elkezdődött. A szülés után már szinte katasztrófa volt a kapcsolatunk. Próbáltam helyre hozni de csak romlott a helyzet.
Egész addig hogy egy több hónapos munkára kellet mennem és ő eltitott a kisfiamtol. Pontosabban minden kapcsolatot megszüntetett velem. Ezt már nem tudtam lenyelni és végül szetmentuk. A bíróság után normalizalodott a kapcsolatunk annyira h tudunk beszélni.
Nekem a megoldás a vallás volt. Azóta boldogabb vagyok. A kisfiam is nagyon boldog kisgyerek. És láthatóan az anyukája is sokkal jobb színben van.
Mi nem illetunk össze pedig azt hittem h ő az igazi. De mind ez le kellet folyon hogy rajojek a tevedesekre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!