Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jobb lenne lezárni, vagy várni, hogy hátha jobb lesz?
Figyelt kérdés
Hónapok óta tart az állapot... Nem úgy érzek már a párom iránt, ahogyan kellene. Csak a megszokást érzem, olyan mintha csak egy lakótársam lenne. Mind a ketten nagyon megváltoztunk, sajnos az utóbbi évek bővelkedtek nehézségekben, és ez mind a kettőnkben hagyott nyomokat. De van értelme ezt így folytatni? Ő azt mondja, h szeret, és még mindig szerelmes, de ez nem látszik, csak ha gond van, utána hirtelen 2 hétig minden szuper... Hogyan higgyem el, h most minden más lesz? A legnagyobb problémákat a beteges féltékenysége okozza, és az, h mindenre visszatámad, ha valamivel megbánt, még arra is csak azt válaszolja, h csak én belemagyarázok mindent.
Már annak a határán vagyok, h elköltözöm, mert egyszerűen nem tudunk egymással mit kezdeni. Csak addig tudunk normálisan beszélgetni, amíg a kislányunkról, vagy valami teljesen kívülálló dolgokról van szó.
2013. júl. 30. 07:51
1/7 anonim válasza:
A féltékenység önbizalomhiány és önzés, semmi más. A szerelem, amit annak nevez, az is az lehet, főleg, ha ő állítja, te meg nem érzed. Én nem mondom, hogy gyerekkel azonnal hagyd ott, de mondd el neki, hogy mit érzel, üljetek le, beszéljétek meg, hogy mi minden változott, és mit lehetne tenni az ügy érdekében. Ha te úgy érzed, már semmit, akkor viszont adott a megoldás, mert mindenhez két ember kell, teljes erőbedobással. Ha ez nincs meg, akkor sajnos nincs meg.
2013. júl. 30. 07:54
2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszodat. Én már sokszor szerettem volna vele beszélni, de azt sem vallja be, amit nem lehetne letagadni! Egyszerűen nem tud mindent "ledobni" magáról, és őszintén beszélni, csak elkezd könnyezni, és engem hibáztat...Nem bírom már ezt az érzelmi sakkban tartást... :(
2013. júl. 30. 07:59
3/7 anonim válasza:
Hát, akkor sajnos ott tartotok, hogy egyikőtök nem vesz részt őszintén a munkában, amit a kapcsolat megújítása kíván. Itt nem lehet mellébeszélni, egyenesen ki kell mondani dolgokat, mert nem lesz javulás. Elmehettek pszichológushoz, de ő sem fog mást mondani, mint hogy vagy megnyílik, beszél és őszinte lesz saját magához és hozzád is, vagy ennyi volt. Nem mondom, hogy minden az ő hibája, biztosan te is hibáztál több ponton, de egyedül megmenteni egy kapcsolatot teljességgel lehetetlen. Ezt elmondanám neki, és ha nem nyit még ennek ellenére sem, akkor én nem pocsékolnám tovább az értékes, drága időm. Az életünk rövid, a boldogságot meg megérdemeljük! Mindenki, aki mer tenni érte!
2013. júl. 30. 08:03
4/7 A kérdező kommentje:
Én úgy érzem, h már nagyon sokszor az én mellette való kitartásom mentette meg a kapcsolatunkat...
2013. júl. 30. 08:19
5/7 A kérdező kommentje:
A pszichológus sem fogja rá venni, h bármit is belásson sajnos... Visszatámad, mindig és mindenre, ha kérdezem, h miért csinálja ezt, az a válasz rá, h ha egyszer hülyeségeket beszélek, akkor ő mit csináljon... Nem érti meg, h köztünk van a gond, csak azt tudja elképzelni, h megcsalom...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!