Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Feleségek, mit tettetek, vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Feleségek, mit tettetek, vagy tennétek ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés
Kiderült, hogy a feleségemnek, több szexpartnere volt, mint amennyit elmondott nekem. Egyet el is ismert, de a többit még mindig tagadja. Sehogy nem tudom rávenni, hogy elmondjon végre mindent, hogy tovább léphessünk. Közben az is kiderült, hogy a szülei, testvérei is tagadják előttem a múltját.
2018. jan. 6. 02:13
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
79%
Kérdező, te beteg vagy.
2018. jan. 6. 15:50
 12/25 anonim ***** válasza:
63%
Attól nem lesz megbízhatatlan, mert hazudott a múltjáról a partnerek számát illetően. Semmi, de semmi közöd hozzá, előtted hány férfi volt az életében. Csak rá tartozik, nem kötelessége számot adnia róla. És hidd el, könnyen talál majd magának mást, és azt is hidd el, hogy az a másik nem fogja ezt a témát forszírozni, mert ez csak a te baromságod.
2018. jan. 6. 15:51
 13/25 A kérdező kommentje:

Lehet, hogy titeket kielégít ha engem szidtok, de rajta nem segít. Csak arról győztetek meg eddig, hogy nagyon kicsi az esélye, hogy őszinte nőt találjak.

Ha annyira könnyen találna mást, akkor nem lenne annyi egyedülálló anyuci. Te hidd el, hogy én találok könnyen mást, nem ő...

2018. jan. 6. 15:58
 14/25 anonim ***** válasza:
85%
Mit változtat meg, hogy mi történt korábban? Azért, mert egyetlen kérdésben nem mondott igazat, még nem lesz megbízhatatlan és nem lesz hazudozó. Egyébként téged miért érdekel ennyire ez a téma, hogy állandóan erről kérdezgeted? Pláne miután elvetted...
2018. jan. 6. 16:06
 15/25 anonim ***** válasza:
73%
Rajta az segítene, ha végre nem kínoznád tovább, és elválnátok. Neki tennél szivességet. Egyedülálló anyák meg nem azért vannak, mert nehezen találnak párt. ☺ Ismerősi köreimben legalábbis nem sokáig maradtak egyedül. Hogy te könnyen találsz az lehet, de olyat, aki hosszabb távon elvisel, már nehezebb lesz. De ez már a te gondod.
2018. jan. 6. 16:43
 16/25 A kérdező kommentje:

Nagyjából mindent. Nem mindegy, hogy 3,4 esetleg 80-90 egy éjszakás kalandot tagad le. Ha megbeszélnénk, akkor esetleg túlléphetnénk rajta. Talán beletörődnék, és újra le tudnék vele feküdni hányinger nélkül. Vagy nem undorodnék tőle ennyire. De még mindig nem érted, hogy emiatt csak kiderült, hogy hazug. Nem csak ebben hazudik, és ha a családja is titkolja előlem a múltját, akkor ott nem csak egy tartós kapcsolatot tagad le, hanem sokkal többet. És az sem lenne hátrány, hogy ha hívok egy festőt, akkor tudnám, hogy neki is megvolt-e, vagy sem. Arról nem is beszélve, hogy lehet 5-10 kollégámnak is megvolt, akikkel jóban is vagyok, csak én nem tudok róla. Gondolom te sem szeretnél, belefutni az férjed ex-nőibe, főleg nem barátnak tekinteni úgy, hogy nem is tudsz róla.

Ha nem hazudik, akkor nem házasodunk össze, és nincs gond amit meg kellene oldani. Találhatott volna valakit, akit nem zavar, vagy akkor engem sem zavarna, és én is találhattam volna valakit, aki nekem jó. De nem, neki hazudni kellet. Pont azért, mert tudja, hogy szégyen, amit csinált, és az igazsággal nem fog kelleni a kutyának sem. És az nem megoldás, hogy úgy csinálunk, mintha meg sem történt volna. Lehet hogy szerinted normális a hazudozás, de szerintem nem. Lehet, hogy te/ti is hazudoztok a férjeiteknek? Ebben az esetben értem, hogy miért engem bántatok, egy hazug nő hibája miatt.

Arról nem is beszélve, hogy jó eséllyel a gyerekek, és osztálytársaik is tudni fogják, hogy milyen az anyjuk.

És igen, úgy néz ki mindkettőnknek az lesz a legjobb ha elválunk. De most inkább lenne kedvem egy, vagy több örömlányhoz, mint feleséghez. Valószínű, hogy nőben már soha az életben nem fogok megbízni. Legalább még egy igazolás nektek, hogy a férfiak a rosszak. Mostantól még egyel több van. Az meg ne számítson, hogy egy nő miatt.

2018. jan. 6. 17:07
 17/25 anonim ***** válasza:
De honnan veszed ezt a 80-90-et? Meg hohy a család is titkolózik? Ez honnan pattant ki?
2018. jan. 6. 17:19
 18/25 A kérdező kommentje:
Sehonnan, nem tudom. Nem az agyamból pattant ki, csak úgy. Elhiheted, hogy nem vagyok ostoba, hogy hallucináljak.
2018. jan. 6. 17:23
 19/25 anonim ***** válasza:
89%
Mi van? Akkor most hallottad valakitől/találtál erről valamit, vagy mire alapozod hogy hazudik?
2018. jan. 6. 17:30
 20/25 anonim ***** válasza:
68%

Olvasva a kérdéses, most vagy annyira bigott izé vagy, aki egy félresikerült kapcsolatot el tudott fogadni, és elvetted- na most erről az oldaladról tud a család is, ezért nem feszegették a témát, a feleséged meg szeret.

Vagy annyira gyökér vagy, akinek a szüzlány se lenne elég tiszta, és lásd mint fent.

Vagy kell egy indok, mert te élni akarsz, és dobbantani, ez meg egy jó alap arra, hogy lelépj.

Vagy nőt közelről se láttál még, és csak jól esik a feszültség keltése.

Érdekes a férjemmel sose rugóztunk azon kinek hány szrigula jött össze amíg nem találkoztunk. És sose okozott problémát, ha akarná és kérdezné elmondanám. De minek, múlt idő. Ja és nem szégyenlem, nem kell takargatnom semmit.

2018. jan. 6. 18:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!