Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mennyire jellemző, hogyha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire jellemző, hogyha a férj jól keres (netto 400-500 ezret), akkor visszaküldi a feleségét 2-3 gyerek mellett minimálbérért dolgozni?

Figyelt kérdés

2017. nov. 30. 17:57
1 2 3 4 5
 41/41 anonim ***** válasza:
Miért kéne,hogy küldje,szerintem az asszony megy magától, ha már a gyerekek iskolába járnak akkor szerintem simán nyugodtan menjen vissza az anyuka is, otthon lehet hogy unatkozna csak egy szimpla háztartásbeliként, meg az is tök jó, hogy pl nem kell új ruhákért pénzért kuncsorognia a férjénél , meg ha kenyet akar venni pl, hogy legalább azt csinálja már, hogy shoppingolást ő végzi, ő intézi, akkor is ne kelljen várnia, amíg a férj hazaér és odaadja rája a pénzt. Szerintem jobb, hogyha anyuka is keres valamennyit, többet kaphatnak belőle, jobb minőségű ételeket, ruhákat vehetnek, több lehetőség jut nyaralni, messzebbre is menőbb szállodákba is, stb. Szóval szerintem csomószor szimplán az anyuka magától is visszamegy, mert pl tényleg lehet hogy unatkozna, szép ruhákért sem kell kuncsorognia, meg amúgy semmiért se, tehát van motiváció. Szerintem valszeg általánosságban ez a jellemző. Meg ő is hozzá akar tenni a családi kasszához, meg esetleg a büszkesége miatt is, meg mert elvárja magától, hogy ő is adjon bele ilyet is (pénzt) a családjáért a közösbe, mert különben lehet, hogy lelkifurija is lenne, és így meg tök nyugodt a lelke. Még többet adhat a családjának, szerintem teljesen jó; meg így még a férjét is meglepheti akár karácsonykor, akár ünnep nélkül, hogy nem kell tőle pénzt kérnie,ha őt akarja meglepni,stb.
2017. dec. 12. 23:48
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!