Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mennyire jellemző, hogyha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire jellemző, hogyha a férj jól keres (netto 400-500 ezret), akkor visszaküldi a feleségét 2-3 gyerek mellett minimálbérért dolgozni?

Figyelt kérdés

2017. nov. 30. 17:57
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
83%
Én pl nem írtam, hogy rossz, viszont nem is "jó"... Élhető. Ennyi.
2017. nov. 30. 18:33
 12/41 A kérdező kommentje:
#10. A fiatalokat pályakezdőnek jobban felveszik, mint egy középkorú nőt, aki 2 gyerek után lett abban a munkakörben pályakezdő.
2017. nov. 30. 18:35
 13/41 anonim ***** válasza:
62%

12 erre a 2 gyerek előtt kellett volna gondolni.

De végülis kibúvót keresni mindig könnyebb, mint dolgozni, mondom úgy, hogy gyűlölöm a munkám, de muszáj, mert hasznos másoknak.

2017. nov. 30. 18:39
 14/41 anonim ***** válasza:
100%
És akkor mi a terv? Otthon ülni? Ha férj esetleg kiesik a melóból, akkor mi van?!
2017. nov. 30. 18:43
 15/41 A kérdező kommentje:

Elvégezni minden házimunkát 4 emberre, rendszeresen főzni rájuk amit kérnek, oviba/sportolni vinni a gyerekeket, ápolni őket, ha betegek.

Ha kiesne a férj munkából elmenni pl. Recepciósnak, értékesítőnek, azokat mindig keresnek.

2017. nov. 30. 18:47
 16/41 anonim ***** válasza:
79%

Jaj főzés egy óra max. Lehet több napra. Mosogógép+szárítógép mosás pipa. Porszívózás heti kétszer fél óra. Gyerekek elpakolnak maguk után. Iskolába viszed max elsőben, aztán már ciki leszel.

Valld be, otthon akarsz lustulni, nem ciki az, de a férjed nem engedi és igaza is van!

2017. nov. 30. 18:50
 17/41 A kérdező kommentje:
Igen, max. A legkisebb 7 éves koráig, de 2 gyereknél az is 10 év.... 3-nál 13 év.
2017. nov. 30. 18:52
 18/41 anonim ***** válasza:
100%
Mennyire jellemző, hogy valaki ugyanazt a kérdést 2 naponta felteszi?
2017. nov. 30. 18:54
 19/41 anonim ***** válasza:
44%

# 16/18 Már bocsi, egy óra alatt, mit lehet össze dobni, mint kaja? Sarokról pizza? Egy sima, egyszerű vacsit készítek épen. Az is több, mint egy óra.

A kérdésre, mai világba, minden kép dolgozzon a nő is. Főleg, saját maga végett. Gondol egyet a pasi és lelép, beteg lesz, ne legyen, de egy baleset, na és biztosítás, nyugdíjidő.

2017. nov. 30. 19:17
 20/41 anonim ***** válasza:
92%

Mondjuk nekem van háztartásbeli ismerősöm, feltalálja magát egész nap hasznosan.

Minden nap friss péksüti, kert rendben, ház mindig tiszta, mindig van szezonális dekoráció, ügyintézés rendben, stb.

Fel lehet azért találni magad ;) főleg egy kertes házban sose fogynak el a teendők.

Mindazonáltal én is azt mondom, jobb ha a nő is dolgozik, csak gondoltam leírom, azért nem olyan 2 perc mindent elintézni otthon.

2017. nov. 30. 19:19
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!