Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Vannak olyanok, akik azért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak olyanok, akik azért házasodnak meg, mert bár nem teljesen boldog a kapcsolatuk, de úgy érzik már nem találnának jobbat?

Figyelt kérdés
Arra gondolok, hogy már túl idősek hozzá, vagy rengeteg negatív tapasztalat után végre van egy pozitív, aki bár nem tökéletes, de jobb mint a sok hülye.. ilyesmi.
2017. nov. 10. 19:38
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Szerintem meg te vagy szánalmas ne haragudj... Semmit nem tudsz szinte rólam 5 mondaton kívül, de beszólsz, ítélkezel.. elég nyomorult életed lehet ha ez az egyetlen szórakozásod, hogy itt név nélkül kiossz embereket.. szánalmas, primitív, rossz embernek tartom az ilyeneket, mint te.. foglalkozz inkább a saját nyomoroddal.
2017. nov. 13. 04:17
 12/13 anonim ***** válasza:

Alapvetően nincs baj szerintem a nem tökéletes kapcsolatokkal.

De amit te leírtál itt, hogy mennyire üresnek érzed magad... én ebbe nem vágnék bele. Ezen nem segít a házasság.

2017. nov. 13. 10:05
 13/13 anonim ***** válasza:
Sajnom, ha fàj az igazsàg. Nekem szerncsère nincs nyomorom. Te írtad, hogy nem èrzed, hogy èlsz. Èn csak nem èrtem, hogy mièrt akarod így leèlni az èleted. De te tudod. Én csak elmomdtam a vèlemènyem.
2017. nov. 15. 17:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!