Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek találok még olyan embert, aki vallási okokból megtartja a tisztaságát a házasságig?
És mi fér bele ebbe a nagy szigorba?
15 évesen megismered, 25 évesen házasodsz...
Tehát 10 évig még csak nem is látod meztelenül, semmi petting, semmi nyali fali.. csak kézenfogva sétálás meg szájrapuszi?
A kérdésemre nem tudtál válaszolni, csak lepontozni.
Azt kérdeztem, hogy a házasságkötésig (5 év mondjuk), mi fér bele a szábályrendszerbe?
Csók sem? Simogatás? Együtt alvás?
Mindezt mondon úgy, hogy én gond nélkül vártam fél évet a szexre a szűz barétnőmmel...egy évet is vártam volna, nekem nem a szex a lényeg. Sohasem siettettem, közös döntés volt 19-24 évesen. Tehát ne fogd rám, hogy a szex a legfontosabb. Az más kérdés, hogy egy egészséges felnőtt, érett kapcsolathoz szerintem hozzátartozik az erotika (még csak nem is szex!). Fél-egy év után. Teljesen normális, hogy meg akarjuk érinteni egymást, és megismerni egymás bensőséges érzéseit az érintés által.
Erre vagyok kíváncsi, hogy a vallásotok ezt is tiltja? Vagy csak az aktust.
Én nem vagyok vallásos.
Ha csak a szabályrendszert nézzük, az aktus/orál szex, anál nem fér bele. Együttalvás kísértés, ha le tudod győzni akkor beleférhet. De ez teljesen egyéni lelkiismeretre van bízva, van aki a csókot is annyira intimnek találja, hogy jegyességig szó sem lehet róla. De itt inkább arról van szó, hogy mindketten szeretnék megőrizni a tisztaságukat házasságig, tehát az fér bele, amit egyikőjüknek sem okoz felesleges kísértést. Egyéni meggyőződésről van szó, ha mindkettő partner benne, akkor nincs ezzel semmi gond. Erotika pedig természetesen jelen van egy párkapcsolatban ahol szeretik egymást, akár van szex, akár nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!