Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek találok még olyan embert, aki vallási okokból megtartja a tisztaságát a házasságig?
#40, senki nem nézte volna ki, ha a padban marad, ez nem olyan közeg, hogy bárki kinézett volna bárkit. Nem lett volna senki elítélve. Egyszerűen csak mindenki komolyan gondolta.
Mellesleg nem örök tisztaságról van szó, csupán néhány évről. Nem volt senki megfélemlítve, vagy befolyásolva. Mindenkinek a saját döntése volt.
Ja ja magyarázd csak. Még véletlenül sem gondolnám, hogy teljesen megváltozik az ember gondolkozásmódja tömegben, bizonyos hatásokra... főleg nem egy nagy hatású szellemi-vallási vezető kezdeményezésére.
Persze felőlem higgy amit szeretnél.
Tényleg térjünk rá vissza 10 év múlva, amikor mát kicsit több rálátásod lesz a dologra. 30 év alatt én megéltem a legdurvább csalódástól a legszebb szerelemig mindent...és még mindig úgy érzem van mit tanulnom a másik nemről.
#42, ezt egy nem hívő úgysem fogja megérteni. A kérdező csak feltett egy kérdést, hogy vannak-e, akik hasonlóan gondolják, erre csak azt kapja, hogy ez hülyeség, bigottság, birkaszellem, pedig meg sem próbáljátok érteni a lényegét.
Kérdező, legközelebb a vallás kategóriában tegyél fel ilyen kérdést, ott kevesebb ítélkezéssel és értetlenkedéssel találkozol majd. :)
Nos, örömet nem okozunk, hanem SZERZÜNK, ha már itt tartunk.
Kedves 46 Te lemaradtál egy évszázadot.A szex, szinte a mozgatórugója egy kapcsolatnak, persze ha nem frigid valaki.Igenis számit a méret, számit a technika, magyarán az, hogy összeilletek-e.Ha nem, akkor ezen semmi lelki istenf...sza nem segit.A pénisz nem nő meg 3 miatyánktól, nem fog jobban kinyalni 10 templombameneteltől, s én sem fogom jobban kényeztetni orálisan csak azért, mert Szűz Mária előtt imádkozok mindennap...Áhh..Nem vagy normális Kérdező, de te se 46-os.
Köszi 47-es:)
Nőként mondom, hogy a szex nagyon fontos.
Lelkizni lehet pénisz nélkül is, de attól még nem lesz se nekem, sem más nőnek kielégült napja.És pont.
Tőlem mindenki lehet olyan idióta amilyen csak akar, mi imádunk dugni.Húha, házasságban nem élünk...DE!Együtt élünk, szeretjük és tiszteljük egymást, ellenben rohadt mocskosak vagyunk az ágyban. (Netán az ebédlőben, nyáron a teraszon, sorolhatnám a ház helyiségeit)
Kérdező, ne légy hülye, rövid az élet.
Örömet okozni vagy szerezni, ugyanaz. Ha lemaradtam volna egy évszázadot, nem a gyakorin írogatnék. Szerintem elég gáz, ha a szex a mozgatórugó, és csak az tart össze két embert.
Mellesleg ez a méret dolog miatti probléma olyan elenyésző szamban fordul elő, tökéletesen passzolni fog, aminek passzolnia kell.
Elég erdekes gondolataid vannak a keresztény házasparok közötti azexről egyébként. :D (amúgy nem imadkozunk Szűz Mária előtt. :D Istenhez imádkozunk, Máriának legfeljebb a közbenjárását kérjük).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!