Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek van velem valami gond, ha nem vonz a házasság mint esemény?
29 éves nő vagyok, nyáron volt az eljegyzésünk, amit vártam is nagyon. Sosem akartam nagy lagzit, de most már inkább csak egy szolid kis eseménnyel is ellennék. Egyszerűen borsódzik a hátam, ha eszembe jut, hogy nekem lagzim legyen, menyasszonytánccal...stb. Maximum egy kis ceremónia, de tényleg kicsi.
Velem van a baj? Más ilyenkor már javában szervezi a helyszínt, pörög ezerrel. Én eévagyok így, szeretjük egymást, egykét éven belül össze is házasodunk, de semmi felhajtás. A nők ezt máshogy élik meg a környezetemben.
(Nekem maga a párom házassági szándéka sokkal fontosabb volt, mint több millát elcseszni egy lagzira.- mi így is boldogok vagyunk)
Nincs veled gond. Mást se vonz feltétlenül.
31/f
Ha veled baj van, akkor velem is. Nekem az álomesküvőm nagyon max 20 fő (de az már tényleg tömeg az én szememben), egyszerű szertartás, egyszerű ruha, egyszerű minden, utána meg valami grillparti otthon.
Mondjuk én nem érzem magam furának ettől :D
engem sem vonzott
ezért volt kis szertartás, 10fő
aztán nászút - ami nekem nagyobb élmény volt, mint az esküvő :D
és pénzünk is megmaradt, h.lye rokonokat sem kellett etetni!
Én a nagy lagzikat nem értem. Mindig meglepődöm, hogy lehet annyi pénzt beleölni egyetlen napba.
Igaz, én vendégként sem érzem magam jól, ha meghívnak. Ha lehet, kitérek előle. Meg aztán sosem álmodoztam menyasszonyi ruháról sem. Nincs az a pénz, amiért felvettem volna. Nem vagyunk egyformák.
Az én esküvőmön 20-an voltunk (a legközelebbi rokonok) és egy vacsora volt egy étteremben.
Rá egy hétre meg házibuli a barátokkal.
Nincs veled gond.
Én is egy kisebb összejövetelt szeretnék majd a jövőben szűk családi körben. :3
22/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!