Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy férfi miért vesz el egy lusta és igénytelen nőt?
Látom ide semmilyen kérdést nem lehet kiírni. Mert kb 4-5 normális választ kaptam a többi meg csak személyeskedés.
Az eddigieket köszőnöm.
Akár hiszed, akár nem, egy embert nem azért szeretünk vagy nem szeretünk mert házias vagy főz. Ezek bónusz jó dolgok, de ha szeretsz valakit, ezen túl lehet lépni. Nos, attól, hogy sportosan öltözködik, még lehet vele isteni a szex, ahogyan a cicababák egy jó részével meg nem az.
Nos, ha ez a nő hatvan éves, akkor a bő póló inkább laza és menő mint elhanyagolt, és bizony, sok hatvan éves nem vásárolgat magának új cuccot, még király is hogy tíz éve nem hízott és belefér a cuccaiba.
Mennyi idős ez a férfi hogy ez téged zavar?
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__egyeb..
Érdekes hogy homlokegyenest ott már nem a válasz.... hát.... elgondolkodtató.... ellentmondásos emberek vagytok.
Nem ér semmit amit válaszoltok 😂😂😂
Az eszedbe jutott, hogy nem ugyanazok az emberek válaszoltak ennél a kérdésnél, te majom?
A te kérdésed nem ér szart sem. Egy unatkozó, rosszindulatú buta kis pö.cs vagy. Fikázol másokat, akik jól megvannak, te rólad ez láthatóan nem mondható el.
Feltettem egyn normális kérdést. Normális válaszok helyett sértegetni kezdtetek. Nem tudom mit ártottam itt bárkinek is. Őszintén sajnálom azt a sok lelki nyomorékot akik itt vannak ezen az oldalon.
De azt is tudom hogy gyk-sok 90 százaléka igénytelen és lusta. Voltak ehhez hasonló kérdések. A lusta és az igénytelen ember az elfofadott?? Ti vagytok rosszindulatúak a kérdezőkkel.
Őszintén sajnállak benneteket, meg a nyomorúságos életeteket!
A kivételnek köszönöm.
Részemről lezárva, annak válaszolok aki normális hangnemben ír. A többi nem érdekel, mert midenki magából, önmagából indul ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!