Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy férfi miért vesz el egy lusta és igénytelen nőt?
Nem értem az olyan válaszokat, hogy "irigy vagy? Savanyú a szőlő"? Szerintem ez is egy normális téma, sőt létező jelenség, mint bármi más amiről beszélni lehet.
Érdekes és szerintem a témában forgó férfin kivül senki sem tud erre választ adni, csak találgatni lehet.
Én is ismerek hasonló nőt. 25 éves és semmit se csinált idáig, érettségi után se suli,se munka, apukája tartja el őt is, és az anyját is. Ő sem főz, nem is tud, kissé kövérke és elvárja, hogy minden héten menjenek valami jó kis helyre, enni vagy kirándulni. Viszont ő olyan, aki nem csalná meg sose a párját és szereti is. A férfi meg megvan győződve arról, hogy más hüséges nőt úgysem találna, igy kitart mellette. Náluk ez a magyarázat.
Nincs ló jó a szamár is.
Erre példa anyám meg az alkesz apám. Apám alkoholista elviselhetetlen mocskos stílusa miatt, semmilyen nőnek nem kellet. Feleségül vette lusta igénytelen buta munkakerülő anyámat, ő volt az egyetlen aki szóba ált vele. Meg anyámnak mindegy milyen a férfi, lényeg tudjon valakin élősködni.
Talán azért, mert lehet pont ez a zsánere és talált valami olyan különleges dolgot a külső alatt, ami számára ezeket a hátrányos(Ugye kinek mi..) tulajdonságokat simán elnyomja.
Emellett a szerelem/szeretet sokszor vak és sok olyan dolgot megengedünk a másiknak, amit alapból nem kéne.
Végül ahogy páran írták.. ha 60 éves a nő, akkor gondolom a férfi sem 30-40, hogy bármikor talál magának párt.
S ha fél a magánytól, akkor jóhogy inkább ezt választja, mert mégis van valaki mellette.
Öregkorban már nem feltétlenül az lesz az elsődleges szempont, hogy nézzen ki topmodellként, imádjon főzni, stb. Az ember is öregszik.
Amúgy az én feleségem is utál főzni és nincs is hozzá kedve. Ezért főzök én otthon. Azonban sütni meg imád.
A bő póló meg idős korban kit érdekel?
Hidd el 60 évesen engem sem az fog érdekelni, hogy mit gondolnak az emberek, hogy 2 napig nem fürdök és mackóba járok.
Lépj már túl rajta!
Leírtak itt egy csomó érvet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!