Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Miért nem akar elvenni?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem akar elvenni? Valaki segítsen már megérteni!

Figyelt kérdés

Lassan 10 éve vagyunk együtt.

Nevelem a gyerekét, (azt a nőt sem vette el) vezetem a háztartást, dolgozom, én kezelem a pénzt, csinálom a költség vetést, intézem a számlákat, félre is rakok. Sajnos nem túl sokat, de ha mondjuk elromlik a kocsi simán van rá pénz.

Az első 5-6 évben sokszor megkérte a kezem, de sosem lett belőle semmi.

Félre értés ne essen, nincs neki semmije. Fejenként egy sporttáskánk volt amikor össze költöztünk. Nem akarok lagzit sem. Veszek a kínaiban egy fehér nyári ruhát, elsétálunk az anyakönyv vezetőhöz és kész.

Házat szeretnénk venni, de lassan megy a gyűjtés. Javasoltam, hogy házasodjunk össze és érdeklődjük meg miféle kedvezményeket lehetne igénybe venni. Inkább azt fizessük, mint az albérletet. Szeretnénk gyerekeket is, (legalább is, azt mondta ő is akar majd), ha az is dobna a dolgon, érdemes lenne megfontolni, hogy jöhetne már akár.

Hallani sem akar az egészről. A sorrendje: 1, ház 2, házasság(talán) 3, gyerek(ek) Nem értem miért nem lehetne fordítva, ha úgy eredményesebb. Vagy legalább megérdeklődni, hogy érdemesebb-e fordítva.

Minden esetre a már meglévő gyerekével is könnyebb dolgom lenne a hivatalos intézni valók miatt, ha a felesége lennék.

Volt olyan időszak, hogy el akartam hagyni,(ő nagyon nem akarta, ígért mindent, hogy ekkor, akkor, ha eleget gyűjtöttünk, stb..) mert nem bírom a toporgást, a "majd"-ot mint választ. Hogy nem lehet vele erről normálisan beszélgetni.

Miért csinálja ezt?

2017. szept. 14. 23:58
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
41%

Hát az én páromnak is meg van mindene otthon, mégis elvesz.. mondjuk én kérdeztem rá az esküvőre, de ő kezdte el szervezni

Nálatok volt lánykérés de házasság nem? Akkor nem akar elvenni. Miért? Ezt csak ő tudja.

A házasság nagyon komoly kötelék, nem akkor számít, amikor minden szép és jó, hanem amikor elszar..dik minden. És itt nem csak a válást értem, hanem pl a lerokkant házastársért kőkemény felelősséget kell vállalni. Na ha ezt nem akarja valaki akkor jön a házasság csak egy papír dumával

2017. szept. 18. 22:58
 22/22 anonim ***** válasza:
100%
Mindent megkap toled amit mashol a FELESEG vegez el. miert kellene hogy elvegyen? te ingyen cseled vagy semmibe se kerulsz meg egy hazassagi papirba sem. egy no aki azt akarja hogy a ferfi elvegye felesegul nem teljesiti a feleseg kotelessegeit ingyen es elore. EZERT nem vesz el se most se kesobb.
2017. nov. 2. 10:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!