Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem akar elvenni? Valaki segítsen már megérteni!
Lassan 10 éve vagyunk együtt.
Nevelem a gyerekét, (azt a nőt sem vette el) vezetem a háztartást, dolgozom, én kezelem a pénzt, csinálom a költség vetést, intézem a számlákat, félre is rakok. Sajnos nem túl sokat, de ha mondjuk elromlik a kocsi simán van rá pénz.
Az első 5-6 évben sokszor megkérte a kezem, de sosem lett belőle semmi.
Félre értés ne essen, nincs neki semmije. Fejenként egy sporttáskánk volt amikor össze költöztünk. Nem akarok lagzit sem. Veszek a kínaiban egy fehér nyári ruhát, elsétálunk az anyakönyv vezetőhöz és kész.
Házat szeretnénk venni, de lassan megy a gyűjtés. Javasoltam, hogy házasodjunk össze és érdeklődjük meg miféle kedvezményeket lehetne igénybe venni. Inkább azt fizessük, mint az albérletet. Szeretnénk gyerekeket is, (legalább is, azt mondta ő is akar majd), ha az is dobna a dolgon, érdemes lenne megfontolni, hogy jöhetne már akár.
Hallani sem akar az egészről. A sorrendje: 1, ház 2, házasság(talán) 3, gyerek(ek) Nem értem miért nem lehetne fordítva, ha úgy eredményesebb. Vagy legalább megérdeklődni, hogy érdemesebb-e fordítva.
Minden esetre a már meglévő gyerekével is könnyebb dolgom lenne a hivatalos intézni valók miatt, ha a felesége lennék.
Volt olyan időszak, hogy el akartam hagyni,(ő nagyon nem akarta, ígért mindent, hogy ekkor, akkor, ha eleget gyűjtöttünk, stb..) mert nem bírom a toporgást, a "majd"-ot mint választ. Hogy nem lehet vele erről normálisan beszélgetni.
Miért csinálja ezt?
#10 sok éves tapasztalat. Ha a palit kezdjük el szidni, akkor természetesen elkezdi védeni, hogy szeretik egymást meg a meggyet, meg az ő párja milyen csodálatos férfi, mert egyébként egy csupaszív ember, meg mégiscsak van gyereke, aki milyen aranyos, márpedig gyereke csak jó embernek lehet.
Hát nem. Szidd az asszonyt, így az agya magát fogja védeni, hogy dehát ő nem is, mert bár vannak hibái, de nem érdemli meg ezt a bánásmódot, ő nem csinált semmi rosszat, mégis minek képzeljük magunkat, ő majd megmutatja hogy rajta nem lehet csak úgy átgázolni.
Így talán felveszi a kesztyűt. ;)
Na. Megint jöttek a trollok. Pfff....
Írásodból igen, kihasznál.
Ezért nem kell otthagyni. Próbáld meg mi lesz ha pl nem adod fel a számlákat, intézze ő.
Egyébként
Ha rá van szükséged, megszoksz vagy megszöksz. Az írásodbol az jön le hogy nagyon nem akar elvenni téged
Leírtam, hogy mit mondd. Látom értelnező olvasás nuku.
Nem szoktam hisztizni, hogy vegyen el. Utoljára 2 éve kérdeztem meg, hogy akkor most mi is a terve. Miután a 6. lánykérés után sem történt semmi.
Nem az irataim megváltoztatása, lecserélése bizgatja a fantáziám ennyire. Hanem bizonyos adókedvezmények, amik a családoknak járnak ezáltal és megkönnyítené az életünket.
Valószinű, igen, én vagyok az ostoba, hogy türelmes voltam.
A kérdezőnek igaza van, ha ilyen fontos szerepet játszik a ház a és pénz, első házasság után kapnak adókedvezményt. Gyerekek után meg ott a CSOK.
Egyébként meg a nők min. 80 %-a szeretne férjhez menni, és nem a papírok miatt.
Nem mondom, hogy állítsd a párod egy vagy-vagy patthelyzetbe, de ha ilyen régóta vársz, akkor valamilyen lépést már tenni kell.
Nah, hát ez sokkal jobb...a kedvezmények miatt vegyen el. Pfff.
A 6.lánykèrès után kellett volna a kicsi párodat fülön fogni ès bevinni az anyakönyvezetőhöz időpontot egyeztetni... Ennyi! Nem itt vartyogni, hogy mikor vesznek el!
Mert megkap mindent hazassag nelkul
Miert is veniet el?
Nagyon fontos kérdés, hogy mi történt amikor mgkérte a kezedet. Gyanús nekem, hogy nemet mondtál neki, ha mindig újra csinálta. Szerintem ezért nem mondja még egyszer. Íráunt már erre. Az hog yte azóta komolyodtál egy picit már meg sem fordul a fejében. Szerintem itt nagyon fontos lenne érdemben beszélni erről a dologról és elmondani, hogy a korábbi megkérésekhez képest változott a véleményed és nyugodtan megkérhetne, mert most igent mondanál vagy csak egyszerűen monogasd neki gyakrabban. Hidd el le tudja törni az embert, ha sokszor mondanak neki nemet.
Szerintem egyszerűen beszéljétek még egyszer át, hogy milyen előnyei vannak annak, hoygha papíron is együtt vagytok. Szedd össze azokat a pontokat, ami ő szerinte lennének előnyösek. Remélem ennyire ismeritek egymást és akkor tuti igent fog mondani.
Miért venne el? Már így is bizonyítottad, hogy a semmiért is vele vagy, akkor?
Én a helyedben már rég! kidobtam volna, de ha need ez így jó, légy ingyn cseléd, de akkor ne panaszkodj ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!