Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Okozza e a női emancipáció a válások magas számát és az európai népesség drasztikus csökkenését?
Most még lubickolnak anők az emancipáció áldásában de az erőszakos iszlamizáslás küszöbén felmerül e a nőkben hogy hamarosan jelentősen megváltozik a társadalmi státuszuk.
Vagy ez még fel sem merült bennük?
Szerintem ez túlontúl optimizmus.
A nyugatnak nem hiszem hogy több ideje van mint 5 év.
Hogy magyarországgal mit terveznek az egy kicsit homályos.
Tegnap a városom egyik főtere tele volt kendős nőkkel,
Idejönnek,beíratkoznak egyetemre, azt pár évig alibiből csinálják.
Tanulni nem tanulnak.Majd ilyen olyan ürüggyel itt maradnak.Jól ki avan ez találva.
Előző hozzászóló.
Légy szíves más topikot szerencséltess.
"Tegnap a városom egyik főtere tele volt kendős nőkkel"
A kendő viselete az asszonyok között évszázadokon át megszokott volt, Mo.-on is :)
Ne becsüld alá az iszlámhívőket.Beszűkült gyűlölet, a vallás által diktált felsőbrendűségi tudat.
Megveszik őket kilóra.
Ingyensegély,ingyen ez, ingyen az, segély amaz...
"Dr Genyusnak nem jutott punci?"
------
"Tessék mondani van ennél még lejebb is?
Komoly kérdésre alpári személyeskedés.
Gondolom egy nő írta."
Igen, nő írta. Nem alpárinak szántam, hanem humorosnak, mivel azok után, ahogy megnyilvánultál a hozzászólásaidban a nőkről, úgy ítéltem meg, hogy értelmetlen lenne komolyan reagálni a kérdésedre.
Ha a szándékom ellenére megbántottalak a megjegyzéssel, akkor ezúton szeretnék bocsánatot kérni tőled.
"Fel foggják állítani az önkéntes saria rendőrséget, és néhány jól irányzott pofonnal és rúgással majd elmagyarázzák a helyzetet."
Nem, nem fogják.
Te egyébként azt szeretnéd, ha így lenne?
Annyit szeretnék még megkérdezni tőled, hogy szerinted mik az emancipáció azon áldásai, mikben én és a többi nő lubickolunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!